De 523 Vizualizari

Papagalul te va ajuta să îți ceri iubita în căsătorie!

Vrei să fii original? Animal Zoo îţi dă o idee inedită!

 

Majoritatea femeilor se aşteaptă la un moment special în ziua în care vor fi cerute de nevastă. Cu toate astea, ele nu au cum să plănuiască nimic şi sunt nevoite să se bazeze pe intuiţia, imaginaţia şi spontaneitatea partenerului. Pentru că lucrurile pot deveni foarte, foarte, FOARTE complicate, papagalul Amazonian îi poate scoate pe viitorii miri din acest impas și le poate acest moment într-unul de basm.

MarriageAmendmentinNorthCarolina

Chiar dacă mulți cred că un papagal doar repetă sunetele pe care le aude, studiile din ultimii ani arată că de fapt aceste păsări speciale procesează, de fapt, informația.

Papagalul Amazonian poate să facă declarația de dragoste în locul tău

Încă de la trei luni, această pasăre are capacitatea de a imita melodii întregi, cu toate cuvintele și inclusiv cu tonul interpretului. Papagalul Amazonian, un fel de „pasăre orchestră”, este cel mai mare iubitor de muzică și de aceea este recomandat să fie partenerul tău de scenă.

Amazon_parrots_widescreen_wallpaper

Când vei ajunge în fața iubitei tale, companionul va avea grijă să recite tot ce a învățat și te va face să te simți un adevărat Romeo. În schimb, tu trebuie să îi oferi foarte multă atenție, deoarece înaripaţii nu sunt obișnuiți să stea singuri, ba mai mult, atunci când se întâmplă acest lucru, devin agresivi.

Prin drăgălășenia lui, cu siguranță va reuși să îi cucerească inima femeii din viaţa ta și te va ajuta să obții un „DA!” de neuitat.

Andreea Brînzei

 

 

 

 

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X