De 1190 Vizualizari

Pana unde merg unii cu perseverenta? Au dresat un soricel ca sa transporte droguri in inchisoare!

 

Politistii brazilieni au descoperit in timpul unei inspectii intr-o inchisoare din statul amazonian Tocantins (nordul Braziliei) ca detinuții dresasera un soricel sa transporte droguri dintr-un pavilion in altul, relateaza, potrivit Agerpres, 7sur7.be.

„Soricelul era atat de ascultator incat se lasa chiar si mangaiat pe cap”, a declarat Gean Carlos Gomes, director al inchisorii Barra da Grota din Araguaina.

Saptamana trecuta, la inspectia de rutina efectuata in inchisoarea formata din trei pavilioane cu 329 de detinuti, atentia inspectorilor a fost atrasa de un soricel care avea legata de coada o sfoara lunga, arata Gomes. „Urmarindu-l, agentii au descoperit ca mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Detinutii legau sfoara de coada soarecelui si il foloseau sa transporte droguri si alte obiecte”, a declarat directorul inchisorii. „Cand rozatorul ajungea la destinatie, detinutii il luau si trageau sfoara cu obiectele”, a explicat Gomes. In cursul inspectiei, politistii au confiscat 29 de doze de marijuana si 23 de cocaina.

Politisitii au anuntat ca vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul soarecelui. Acesta a fost eliberat in vegetatia din jurul inchisorii, in pofida implicarii sale in faptele ilegale.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X