De 735 Vizualizari

Omul care a vrut sa fie capra!

 

Thomas Thwaites a strat trei zile intr-o turma de capre salbatice din Alpii elvetieni, ca sa vada cum traiesc aceste animale.

El a reusit sa se integreze in turma si sa fie acceptat pentru ca s-a deghizat, „in capra”, purtand o casca si proteze speciale la maini si picioare, astfel incat sa se miste la fel ca o capra, scrie Daily Mirror, potrivit adevarul.ro.

capra2

Barbatul a vrut sa observe astfel comportamentul natural al caprelor si viata lor in cadrul unei turme. Thomas este designer si a decis sa-si petreaca in acest mod nonconformist cateva zile de concediu, ca sa uite „cum este viata unei fiinte rationale, care regreta trecutul si isi face griji pentru viitor”, a declarat el.

capra3

Tanarul a scris si o carte despre aceasta experienta unica: „GoatMan. How I Took a Holiday from Being Human” (Omul-capra. Cum mi-am luat vacanta de la natura umana, n.r.). El a marturisit ca viata caprelor salbatice nu este chiar asa de usoara cum credea initial. Animalele strabat distante foarte mari si merg prin locuri abrupte, pe stanci periculoase, unde el ar fi putut sa cada si chiar sa moara, din cauza protezelor speciale pe care le purta.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X