Sari la conținut
Home » Video. Un pui de maimuță este plimbat toată ziua în spate de către mama sa adoptivă, o căpriță. Toate activitățile le fac împreună, fiind de nedespărțit

Video. Un pui de maimuță este plimbat toată ziua în spate de către mama sa adoptivă, o căpriță. Toate activitățile le fac împreună, fiind de nedespărțit

Un pui de maimuță este plimbat toată ziua în spate de către mama sa adoptivă, o căpriță, iar cele două animale fac totul împreună, devenind de nedespărțit. Cele două au ajuns să se cunoască și de atunci sunt de nedespărțit, datorită stăpânei care le-a adoptat după ce le-a găsit într-o sat.

Capra se numește Bebe și este cea care a devenit mama adoptivă a puiuțului de maimuță, numit Bibi, pe care îl ia peste tot cu ea și împarte cu cel mic toate activitățile. Împreună sunt extrem de eficace în tot ceea ce fac.

Căprița este foarte înțelegătoare și răbdătoare cu puiul de maimuță

Chiar dacă sunt o pereche ieșită din comun, iar la prima vedere par a fi incompatibile, ele sunt, de fapt, de nedespărțit, acest lucru fiind dovedit de imaginea în care puiul de maimuță este plimbat toată ziua în spate de către mama sa adoptivă, căprița.

Cel mai bun exemplu este un videoclip în care sunt surprinse cele două în timp ce iau masa împreună. Acesta a fost postat pe platformele de socializare, făcând deliciul publicului. Maimuțica a făcut senzație în rândul internauților, fiind de-a dreptul foarte drăgălașă și dulce.

În acest clip cu multă priză la public, cele două făpturi apar în pădure, în timp ce servesc masa împreună, mâncând mure din palma stăpânei lor.

Puiul de maimuță se ține strâns de gâtul ei

Atât de mult o iubește micuțul, încât stă lipit de gâtul ei, înconjurând-o cu brațele, ba într-o parte, ba pe spate, încercând să aibă o privire de ansambu asupra a tot ceea ce se întâmplă în jur. Căprița este relaxată și bucuroasă în prezența acestuia.

Imaginile surprinse cu superbele animăluțe au fost filmate în Vietnam și au adunat mii de aprecieri, cât și mesaje din partea urmăritorilor din mediul online: „Vreau și eu doi prieteni așa”, „Cât de frumos”, „Ce drăguț să văd o astfel de pereche neobișnuită”. Internauții au rămas impresionați de cele două făpturi și de legătura pe care acestea o au.