O vulpe roșie de pădure a furat aproape 100 de pantofi! Din faţa caselor au început să dispară orice fel de încălţăminte, înainte ca nedoritul hoţ să fie descoperit de localnicul Christian Meyer, care a făcut denunțul public.

Se pare că hoțul de pantofi este o vulpe roșie de pădure, care a furat aproape 100 de pantofi din cartierul Zehlendorf din sud-vestul Berlinului.

După dispariţia misterioasă a pantofilor, localnicii s-au amuzat când au aflat că hoţul s-a dovedit a fi o vulpe pasionată de modă, transmite News.ro.

Christian Meyer a observat iniţial că pantofii săi au dispărut şi a publicat un anunţ pe platforma comunităţii Nebenan.de. După ce anunțul făcut, el a constatat că nu era singurul păgubit.

La scurt timp, Meyer a descoperit vulpea pe un teren pustiu şi a reuşit să o fotografieze cu o pereche de şlapi albaştri în gură.

El a găsit şi vizuina vulpii plină cu încălţămintea furată. Din păcate, acesta nu şi-a găsit pantofii de alergare, dar şi-a recuperat alte trei perechi.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da