De 4491 Vizualizari

O veveriță a produs ISTERIE pe INTERNET. Imaginea a atras instant atenţia bărbaţilor şi pasionaţilor de rozătoare / FOTO

O veveriță a fost fotografiată în timp ce își strângă între lăbuțe pieptul voluptos. Imaginea a atras instant atenţia bărbaţilor şi pasionaţilor de rozătoare.
O veveriță de la o grădină zoologică din Japonia a devenit vedetă pe internet după ce a fost surprinsă într-o ipostază compromițătoare. Imaginea postată pe Twitter surprinde o „veveriță sexy”, cel puțin aceasta este eticheta utilizatorului care a postat imaginea.

Rozătoarea pare să-și strângă între gheare pieptul voluptos, într-o poziție pe care internauții au considerat-o provocatoare, potrivit evz.ro.

Imaginea cu veverița a fost distribuită de peste 46.000 de ori și peste 140.000 de oameni au dat like.

Un singur comentariu

  1. Asta se potriveste cu pozele in care apare o femeie sumar imbracata si alaturi, intr-un colt, o pisica. Pe care, daca nu o remarci din prima, esti categorisit drept obsedat sexual.
    Cum sa vezi un piept voluptos la o biata rozatoare?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X