Sari la conținut
Home » O transformare neașteptată. Povestea cățelușului venit la adăpost

O transformare neașteptată. Povestea cățelușului venit la adăpost

sursă foto: People.com

O transformare neașteptată. Când Denim a ajuns pentru prima dată la Pennsylvania SPCA, nu știa ce să creadă. Blândul cățeluș își petrecuse mult timp singur, abandonat și rătăcind pe străzile orașului.

Când salvatorii l-au găsit în cele din urmă și l-au dus înapoi la adăpost, au avut inima frântă când au realizat că era doar piele și os.

„Denim a fost inițial speriat și cu siguranță temător”, a declarat Gillian Kocher, directorul de relații publice al Pennsylvania SPCA. „Avea foarte des coada încolăcită și ezita să treacă prin uși sau să iasă afară”.

O transformare neașteptată

Pe măsură ce zilele la adăpost treceau, Denim a învățat încet ce înseamnă să fii iubit. S-a bucurat de multă mâncare și a primit îngrijiri medicale pentru rănile pe care le suferise în timp ce era singur.

În curând, cadrul fragil al lui Denim a căpătat o nouă formă. Comportamentul său timid a dispărut pentru a-și dezvălui adevăratele culori.

„Este întotdeauna atât de satisfăcător să vezi cum câinii se transformă din ființe timide și închise în ființe prostuțe și fericite”, a declarat Kocher. „Și, bineînțeles, transformarea fizică este la fel de remarcabilă – nici măcar nu ai ghici că este același câine!”.

În așteptarea unui stăpân

Un câine cu stăpânul său, sursă foto: purevine.com
Un câine care se odihnește pe stăpânul său

În sfârșit fericit și sănătos, animăluțul a devenit cel mai vesel câine din încăpere.

„Denim este un adevărat cățeluș acum”, a spus Kocher. „Îi place să se joace cu alți câini, deși poate fi MULT pentru ei. Vrea doar să se distreze, iar energia lui de cățeluș este evidentă atunci când merge la grupul de joacă pentru căței de la adăpost.”

Cățelușul proaspăt energizat se bucură de timpul petrecut la Pennsylvania SPCA în timp ce așteaptă să-și găsească familia pentru totdeauna, potrivit thedodo.

Kocher știe că oricine îl va lua pe Denim acasă va avea un prieten pe viață.