De 5075 Vizualizari

O să ţi se ridice părul !!! PETA a lansat un nou video, poate cel mai emoţionant de până acum

 

Videoclipul e extrem de emoţionant, chiar dacă nu conţine imagini demne de un film horror. Totodată, privirea maimuţei spune cea mai terifiantă poveste.

 

Naratorul este Adrien Brody, câştigător al premiului Oscar. El a ales să spună adevărul despre cum sunt tratate la Hollywood maimuţele, care au 98% din AND identic cu al omului:

“Maimuţa. A fost forţata să joace în emisiuni şi filme zeci de ani. A fost furata de la sânul mamei încă de la naştere, bătuta şi abuzata în spatele scenei, apoi abandonata într-o grădină zoologică mizeră. Tu ai putea să trăieşti aşa o viaţă?”

La finalul mesajului, maimuţa ia un pistol şi îl îndreaptă spre cap.

Acest videoclip doreşte să atragă atenţia supra abuzurilor de nedescris fărcute de cei din industra filmului. Se folosesc de animale ca de nişte foi de hârtie fără valoare. Peta militează de ani de zile, alături de oameni importanţi de la Hollywood, pentru interzicerea folosirii animalelor în filme şi reclame.

P.S.: In acest videoclip nu au fost folosite animale!

Making of:

 

 

 

Un singur comentariu

  1. din nefericire pentru planeta,bipezii sunt cei fara suflet,compasiune,bunatate,intzelegere pentru cei slabi si neajutoratzi…..ar putea invatza de la patrupede,dar nu vor.pe cale de consecintza,ei,bipezii,SUNT IN PLUS in armonia vietzii pe Terra!!concluzia,e una:fara oameni e mai sanatos…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X