Sari la conținut
Home » O relație specială. Tăticul iubit de toți câinii din cartier

O relație specială. Tăticul iubit de toți câinii din cartier

Din cuprinsul articolului

O relație specială. Când Catey Hall își vizitează tatăl, nu este neobișnuit să îl găsească dormind pe canapea. Dar tatăl lui Hall nu doarme niciodată singur.

Câinii din tot cartierul i se alătură pentru a face o grămadă mare și confortabilă.

O relație specială

Hall a spus că: „Tata vede, se joacă și doarme cu unul sau mai mulți dintre acești câini în fiecare zi. Vin în fugă când îi văd mașina și îl urmează înăuntru”.

Tatăl lui Hall, Lon Watson, a iubit întotdeauna câinii și lucrează cu organizația locală de salvare Pound on the Hill.

Acesta vrea să se asigure că fiecare animal primește ajutorul de care are nevoie.

„De când mă știu, tatăl meu a salvat câini vagabonzi”, a spus Hall. „În copilărie, am avut întotdeauna un câine. Dar întotdeauna era loc pentru un vagabond care avea nevoie. Acum, că locuiește singur cu soția lui, este loc pentru mai mulți. Lucrează cu asociațiile de salvare din zonă pentru a găsi case pentru câinii care au nevoie; cu toate acestea, nu toți sunt relocați, iar ei rămân cu tata pentru totdeauna.”

Vizitele lui Watson

Doi câini care sapă, sursă foto: This Old House
Doi câini care sapă un șanț într-o curte

El primește zilnic vizite de la Hooch, Fluffer-Nutter și Rosie – toți locuiesc în apropiere și au o legătură specială cu Watson.

Câinii din cartier sunt fericiți să aștepte toată ziua doar pentru un scurt timp de unu la unu cu Watson.

„Cartierul este o secțiune neîncorporată din Alabama semi-rurală. Casele sunt așezate departe de stradă, astfel încât câinii pot sări din casă în casă în siguranță”, a spus Hall. „De obicei, câinii pot auzi camionul tatălui meu venind și se întâlnesc cu el pe alee.”

Watson pare să aibă un fel de a se înțelege cu fiecare câine pe care îl întâlnește, potrivit thedodo.

Chiar și cei doi câini ai lui Hall încearcă să se bage în acțiune. „De fapt, ei încearcă să plece cu tata atunci când acesta este aici în vizită”.