De 2867 Vizualizari

O prietenie DEOSEBITA: Iubirea unei fetite fata de pisica ei, in imagini

Fotograful rus Andy Prokh a realizat, potrivit romaniatv.net, un proiect emotionant, surprinzand in imagini prietenia deosebita intre fetita sa Katherine si pisica ei Lilu Blue Royal Lada.

Atat fetita, cat si pisica, au personalitati extrem de jucause, lucru ce se poate vedea din fotografiile lui Andy. Intr-o imagine, Katherine canta la fluier, in timp ce pisica o „dirijeaza”, joaca sah impreuna, citesc si fac ecuatii, dar si deseneaza impreuna. Fetita este cu un an si jumatate mai mica decat pisica (in aprilie 2013, la momentul realizarii fotografiilor, fetita avea patru ani si jumatate) si, de cand s-a nascut Katherine, cele doua au trait impreuna. Imi place sa le fac fotografii, pentru ca le iubesc pe amandoua si intotdeauna am crezut ca un fotograf trebuie sa iubeasca ceea ce surprinde in imagini”, a declarat Andy, potrivit sursei mentionate.

fet1

fet2

fet3

fet4

fet5

fet6

fet7

fet8

fet9

fet10

fet11

fet12

fet13

fet14

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X