O poveste emoționantă care a frânt inimile a milioane de oameni. Vei lăcrima după ce vei citi aceste rânduri.

Nu este pentru prima dată când se spune: „câinele este cel mai bun prieten al omului”, dar această poveste poartă lucrurile la un nivel special.

Calendarul sexy al anului 2017, realizat de un tânăr pompier de 34 de ani , a avut o temă extreme de emoționantă. Rob Tackett a fost fotografiat ținând în brațe un invitat special, un câine de salvare absolut adorabil.

În timpul ședinței foto, Rob Tackett s-a îndrăgostit de drăgălașul patruped: „Când l-am luat în brațe și s-a lipit de mine, a fost o conexiune instantanee. Ea s-a simțit în siguranță cu mine”, potrivit boredpanda.com.

Steve Hall , proprietarului câinelui  Kimber , a fost un lunetist de elită. Pasiunea pentru uniformă şi viaţa de soldat l-au făcut să plece de câteva ori  în Irak și Afganistan. După ce sa întors din misiune, el s-a îmblonăvit, iar  Kimber l-a ajutat să-și amelioreze  anxietatea.

Din păcate, boala s-a agravat, iar Hall nu mai putea să aibe grijă de Kimber, și, pentru că el și Tackett erau prieteni, veteranul a știa cui să se adreseze: „Eu nu mai pot avea grijă de Kimber. Nu vreau sa mergă nicăieri altundeva, te rog să-l adopți tu”. Fără se se mai gândească, pompierul a făcut actele pentru adopție.

Sursă foto: boredpanda.com