Sari la conținut
Home » O pisică „a adoptat” mai mulți cățeluși după ce și-a pierdut toți puiuții. Imaginile cu felina și patrupezii sunt impresionante

O pisică „a adoptat” mai mulți cățeluși după ce și-a pierdut toți puiuții. Imaginile cu felina și patrupezii sunt impresionante

O pisică „a adoptat” mai mulți cățeluși după ce a trăit o dramă, pierzându-și toți puiuții. Astfel că, și-a alinat durerea pierderii puilor cu mai mulți cățeluși adorabili, alături de care își petrece tot timpul.

Felina și-a luat rolul de mamă în serios cu noii cățeluși veniți în familie, dezvoltând o relație extrem de puternică cu aceștia, un bun exemplu în acest sens fiind faptul că ea dorme împreună cu ei seară de seară.

Medina este o pisică din rasa Bengal care „a adoptat” mai mulți cățeluși, datorită faptului că are un spirit matern dezvoltat, după ce recent a devenit mamă, dar, din păcate, și-a pierdut toți puii la naștere.

Ea a ajuns să fie cunoscută pe rețelele de socializare și apreciată de oameni din întreaga lume, după ce au vizualizat un videoclip în care este surprinsă având grijă de puii de cățel veniți de curând pe lume.

Filmarea care surprinde legătura profundă dintre felină și căței a strâns foarte multe vizualizări, like-uri și reacții din partea internauților, aceștia fiind impresionați de afecțiunea și blândețea de care dă dovadă pisica.

Medina și-a pierdut toți pisoii în mod dramatic în luna martie

Din momentul pierderii și-a dăruit afecțiunea cățeilor. La început, stăpâna a ținut-o departe pe felină de puii de cățel, întrucât fiind foarte mici i-a fost frică că îi va răni, însă după câteva săptămâni i-a lăsat să se apropie, dezvoltând o relație profundă.

Pisica doarme cu cățeii în fiecare noapte și are grijă de toți la fel. În schimb, mama cățeilor doarme în patul stăpânei, Chanelle, și nu este deranjată că puii ei își petrec aproape tot timpul cu pisica.

Internauții au fost impresionați de instinctul matern al Medinei și s-au declarat îndrăgostiți de această relație foarte apropiată dintre cățeluși și felină.

„Este o pisică dădacă”, „Face asta pentru a o lăsa pe mama câine să doarmă”, au menționat utilizatorii pe platforma Tik Tok. Un altul a afirmat: „Am avut și eu un câine care obișnuia să aibă grijă de puii pisicii mele. Pisica îi hrănea și apoi pleca, iar cățelușa mea stătea cu ei, îi curăța și îi îmbrățișa”.

@kiwigirlxoxox

Love ❤️ #catslovers#doglovers#catdogstory#storytime

♬ Sea Shanty Medley – Home Free