O nouă MODĂ NEBUNĂ ia cu asalt internetul. Este INIMAGINABIL ce haine au creat pentru animale. Foto în articolCând ai de-a face cu haine, ai de-a face și cu modă, iar asta deschide o mulțime de posibilități. A fost doar o chestiune de timp pentru o companie din Japonia, ei au creat armuri pentru toate animalele de companie.

Fashionistii japonezi ține cont de aspectul modei și au decis să creeze costume inspirate de armurile samurailor. Nu, nu sunt pentru voi, ci pentru animalele voastre de companie. Compania este denumită sugestiv Samurai Age și produce și alte armuri miniaturale pentru păpuși sau chiar pentru sticle de sake.

costume samurai pisici câini

Specialiștii au pus la dispoziție doar patru culori, iar prețurile încep de la 128 de dolari, pentru cea mai mică armură, de culoare roșie, iar cea mai scumpă costă 150 de dolari și este de culoare aurie.costume samurai pisici câiniDe aceste costume pot beneficia și patrupedele de talie mare, datorită lucrărilor efectuate doar pe comandă, scrie kotaku.com.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da