Sari la conținut
Home » O misiune de salvare uriașă. Peste 100 de câini au fost ajutați

O misiune de salvare uriașă. Peste 100 de câini au fost ajutați

Un câine care privește în gol

O misiune de salvare uriașă. O facilitate de pensiune din Walker County, Georgia, este investigată după mai multe rapoarte de abuz și neglijare. Autoritățile au arestat și au acuzat proprietarii unității de abuz asupra animalelor.

În plus, autoritățile au salvat peste 100 de câini, precum și alte animale de pe proprietatea lor.

Cei 2 vinovați

Un soț și o soție, Jerry Bryant, în vârstă de 72 de ani, și Patricia Bryant, în vârstă de 57 de ani, se autointitulează dresori de câini. De ani de zile, părinții câinilor din localitate i-au angajat pentru a-și dresa câinii.

Aceștia și-au lăsat iubiții lor pui de blană în grija soților Bryant într-o casă din Chattanooga.

Ceea ce nu știau părinții câinilor este că locuința nu aparținea familiei Bryant. Patricia transporta cățeii la adevărata casă a cuplului din Walker County.

Plângerile despre această unitate datează din 2017. Dar Patricia Bryant a susținut că „oferă doar antrenamente în care proprietarul este prezent”. De asemenea, ea a declarat că facilitatea nu oferă servicii de pensiune sau de îngrijire.

Jeff Mitchell, directorul Walker County Animal Services, a recunoscut pentru postul de știri că în trecut au existat plângeri cu privire la familia Bryant. Cu toate acestea, „s-a întâmplat ca săptămâna trecută să avem suficiente dovezi pentru a face o intrare în casă”.

O misiune de salvare uriașă

cățel care roade obiecte; sursă foto: E-vet.ro
Un cățel care roade o pereche de pantofi roz

Potrivit Departamentului de Agricultură, familia Bryant nu are licență pentru a găzdui animale. Dar când autoritățile au percheziționat în cele din urmă proprietatea, au salvat un număr uimitor de 192 de animale. În total, 102 dintre acestea erau câini, potrivit purtătorului de cuvânt al comitatului Walker, Joe Legge. În plus, autoritățile au recuperat de pe proprietate 65 de găini, 10 capre, opt iepuri, șapte rațe și trei porci.

Din păcate, 15 dintre animale au murit. Multe altele prezintă semne de neglijență. Adăpostul pentru animale din comitatul Walker are acum grijă de multe dintre animalele supraviețuitoare.

Unii părinți de câini s-au reîntâlnit cu animalele pe care le-au lăsat în grija familiei Bryant. Cu toate acestea, alții se străduiesc să își recupereze puii de blană.

„Încercăm să scoatem Bagel și nu primim niciun răspuns. Sunt foarte îngrijorată din cauza lui”, a declarat Michelle Chavez, un părinte de animal de companie, potrivit dogtime.

Soții Bryant nu răspund la solicitările de comentarii, la sfatul avocatului lor.