De 3162 Vizualizari

O lectie de viata! Prietenie intre un urs polar si un caine!

David de Muelles, ghid la „Northstar Tours” în Canada, a surprins, în timp ce se afla în oraşul Churchill, momentul în care un urs polar mângâia pe cap un câine eschimos. Acesta a reuşit să înregistreze cu telefonul întreaga scenă şi a postat-o pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat la scurt timp.

„Marele alb părea că abia se trezise din somn şi s-a oprit în dreptul câinelui, apoi, foarte graţios, a început să îl mângâie pe cap de parcă ar fi fost un om. A fost incredibil să asist la aşa ceva, să văd cum un animal atât de puternic poate fi atât de blând cu un câine atât de mic, în condiţiile în care vorbim de un urs polar”, a afirmat David de Muelles, citat de abcnews.go.com.

Un singur comentariu

  1. Cristina spune:

    Prietenia ( in ziua de azi ) , este mai frumoasa intre animale , decat cea dintre oameni . Am avea de unde invata multe , foarte multe , insa , nu prea mai invatam nimic , ba chiar uitam si ceea ce am invatat (sau mai bine zis :vrem sa uitam ceea ce am invatat despre adevaratul sens si adevarata valoare a prietenie .
    Precizez ca am si eu o catelusa , care a fost gasita pe strada de un vecin . Acum , de aproximativ 6 ani , este a mea . Ea este prietena mea cea mai buna , apoi restul .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X