Sari la conținut
Home » O inundație era la un pas să provoace o adevărată tragedie! Bărbatul salvează pisica din podeaua casei sale

O inundație era la un pas să provoace o adevărată tragedie! Bărbatul salvează pisica din podeaua casei sale

O inundație era la un pas să provoace o adevărată tragedie! Bărbatul salvează pisica din podeaua casei sale.

Totul pentru animalul de companie preferat!

Pentru Vannah Vercetti şi soţul ei care locuiesc în Weslaco, Texas, dragostea pentru animalele de companie nu are limite. Însă, de ceva timp, ploile torenţiale au provocat inundaţii severe pe coasta de sud a statului, punând în pericol vieţile multor animale şi oameni care locuiesc acolo.

Potrivit thedodo.com, cuplul a luat toate măsurile ca să-şi mute toate pisicile într-un loc sigur şi ferit de inundaţii. Dar un motănel încăpăţânat a decis să se ascundă sub casă şi apoi inundaţiile l-au împiedicat să plece.

Când începuse să-şi piardă speranţa, a intrat şi l-a văzut pe soţul ei lovind podeaua de lemn cu un ciocan pentru a putea salva pisoiul.

Din fericire, şi soţul Vannei era extrem de hotărât să salveze pisoiul. După ce a lovit podeaua de mai multe ori, reuşeşte să facă o gaură pe unde să îl poată scoate.

„Îmi cer scuze pentru plânsetele mele, oameni buni. Îmi iubesc foarte mult pisicile. A pierde un animal de companie este cumplit, dar a-l pierde înecat este ceva ce nu aş putea accepta vreodată.”

Deşi spaţiul de sub casă era aproape complet inundat, pisoiul reuşise să refugieze într-o porţiune de unde putea încă să respire.

O inundație era la un pas să provoace o adevărată tragedie