Sari la conținut
Home » O iluzie sau adevărul? Barkley Stumps, cățelușul din acvariu

O iluzie sau adevărul? Barkley Stumps, cățelușul din acvariu

Din cuprinsul articolului

O iluzie sau adevărul? Aceasta este povestea cățelușului Barkley Stumps. Un corgi drăguț care nu iubește nimic mai mult decât să lenevească în razele calde ale unei zile însorite.

Dar, recent, stăpâna cățelului, Tracey Noble, l-a găsit pe acesta într-un loc unde nu s-a mai aventurat niciodată.

Broasca Larry

Într-o dimineață, Noble făcea ordine prin casă. Aceasta s-a oprit pentru o clipă să arunce o privire la acvariul care aparține broaștei sale acvatice, Larry.

Noble a povestit că admiră apa după curățenia făcută cu o seară înainte: „Admiram apa limpede, după ce tocmai o curățasem cu o seară înainte”.

Totul era așa cum trebuie să fie. Ei bine, la început, cel puțin. Când Noble s-a mișcat ușor în timp ce privea acvariul, și-a dat seama brusc că Larry nu era singur.

În mod aparent inexplicabil, Barkley Stumps se afla și el brusc acolo – sau cel puțin așa părea.

Iluzie sau adevărul?

Câini Corgi, sursă foto: europenet.com
Mai mulți Corgi care stau și privesc insistent

Se pare că Barkley Stumps era de fapt pe podea, în spatele lui Noble. El era culcat într-o rază de soare care, dat fiind unghiul din care Noble privea acvariul, făcea ca reflexia cățelului să fie perfect proiectată pe acvariul broaștei țestoase din fața ei.

„Nu mi-a venit să cred cât de clară era reflecția lui”, a spus Noble.

Noble și-a chemat și fiica pentru a verifica iluzia optică. Deși, după câteva minute, soarele s-a îndepărtat de pe poziție și acel efect magic s-a estompat încet-încet.

Totuși, fusese un moment trecător de care s-au bucurat cu toții.

„Barkley a fost încântat că râdeam și că era în centrul atenției, cu siguranță!” a spus Noble, conform thedodo.

Noble a spus că cățelușul s-ar fi bucurat să știe că are parte de atenție: „Ar fi fost încântat să știe că a adus atâta fericire și uimire atâtor oameni! Nu sunt sigur că aș putea capta asta din nou dacă aș încerca!”.