De 1395 Vizualizari

O femeie din Statele Unite are 1.000 de pisici

Ea a avut grija in 24 de ani de 28.000 de pisici!

Lynea Lattanzio, de 67 de ani, traieste intr-o rulota, amplasata pe un teren pe care femeia il detine. Langa rulota se afla casa femeii, care este populata de … pisici. Multe pisici…

lineta2

De fapt, tocmai de aceea femeia s-a mutat din casa cu cinci camere pe care o detine, si a ales sa locuiasca in rulota, pentru a lasa casa pisicilor. Celor peste 1.000 de pisici!

lineta3

Femeia, in varsta de 67 de ani, are o proprietate care se intinde pe sase acri si isi doreste ca felinele ei sa traiasca linistite pe proprietatea sa. Ea a inceput sa aiba grija de pisici in anul 1992. Pana la finalul anului respectiv adunase deja 96 de pisici. In 1993 a devenit veterinar, pentru a putea avea grija de feline asa cum se cuvine.

lineta4

„Cred ca detin recordul pentru cea mai excentrica femeie cu pisici – nu stiu daca a mai trait cineva cu 28.000 de pisici in 24 de ani. Probabil e un record”, a explicat femeia, pentru Mirror.

Sursa foto: www.mirror.co.uk

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X