Sari la conținut
Home » O femeie a mers să își ridice câinele de la salonul de animale și a luat altul, din greșeală

O femeie a mers să își ridice câinele de la salonul de animale și a luat altul, din greșeală

După ce a mers să își ridice câinele de la salonul de animale din zona în care locuia, o femeie din Statele Unite, a constatat cu stupoare că nu este al ei patrupedul. A luat un animal de companie greșit, fără să își dea seama că nu este al ei.

Femeia, pe numele său Tykesha Cherry, în vârstă de 31 de ani, l-a lăsat pe pudelul ei maltez de 10 luni, Lucky, la un salon pentru îngrijirea animalelor din localitate. Când a revenit să-și ridice cățelușul, a primit alt câine în locul celui pe care l-a adus.

Ea a publicat o fotografie pe facebook cu cei doi căței

Tykesha a postat pe o platformă de socializare o fotografie în care sunt cei doi cățeluși, cel pe care l-a luat din greșeală și al doilea, care este animăluțul ei de companie, iar ulterior, a povestit internauților toată întâmplarea.

După ce a mers să își ridice câinele de la salonul de animale și imediat după ce a luat patrupedul greșit și a ieșit din salon, și-a sunat iubitul, întrucât a sesizat niște lucruri la acel animăluț care nu ar fi compatibile cu al ei.

Povestea ei a ajuns foarte cunoscută

Povestea ei s-a viralizat, încât a ajuns în presa locală, astfel că a furnizat mai multe informații despre întâmplarea pe care a pățit-o.

„M-am dus să-mi iau cățelul, am intrat și doamna de la birou a spus: „Oh, ești aici pentru Bentley?”. Am spus: „Nu, sunt aici pentru Lucky”. În timp ce ea a plecat să aducă câinele, eu m-am ocupat de plată.

Îmi ridic privirea și apare cu un câine în fața mea. Nu am avut ocazia să îl privesc prea bine, tot ce am văzut a fost un câine alb. L-am dus la mașină și l-am băgat înăuntru. S-a întors și m-am gândit: „Arată atât de diferit, mă înșel?”, a relatat Cheery, potrivit People.

Imediat cum a ieșit din salon, a sesizat că nu este cățelul ei

Aceasta a mai spus că patrupedul nu era atât de prietenos pe cât îl știa ea și, mai ales, în momentul în care l-a strigat Lucky nu a răspuns. A mai sesizat, de asemenea, că blana este diferită, precum și labele, care erau diferite de ale lui Lucky.

Imediat cum a observat toate aceste lucruri, Cherry a dus câinele înapoi în salonul pentru animale de companie, unde ea și angajații de acolo și-au dat seama că i-au dat un alt câine.

„Am spus: Acesta nu este câinele meu, unde este câinele meu? Unde este cățelul meu?”. Au fost șocați, toată lumea a fost șocată. Am înțeles confuzia, ambii sunt albi, dar mă gândesc că trebuiau să aibă o zgardă cu numele”, a precizat Tykesha Cherry.

Bentley era timorat de situație

Ea mai mai spus că Bentley, celălalt cățel era probabil speriat de situație: „Nu mârâia la mine, era cel mai dulce câine și foarte lipicios. Știu că părea rău în fotografie, dar nu era deloc. Avea o personalitate foarte diferită de Lucky. Bentley lătra pe fereastră, Lucky nu face asta, Lucky este un plângăcios.

Când l-am ridicat pe Bentley, el sărea spre gâtul meu, de parcă ar fi vrut să-l țin aproape, Mă gândeam: „Ce este în neregulă cu tine? De ce continui să faci asta?”.