3880 Vizualizari

O cățelușă s-a întors acasă după doi ani și jumătate în care nimeni nu a mai știut nimic de ea

A dispărut de acasă în urmă cu doi ani și jumătate, dar a fost găsită la 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Este povestea unei cățelușe din California, despre care nu se știe cum a parcurs ea sute de kilometri și ce a făcut în acest timp. Stăpânii sunt extrem de fericiți pentru că au  găsit-o pe Trixie.

În ianuarie 2015, Trixie a fost pierdută de familia ei, dar, zilele trecute, căţeluşa a fost găsită în parcarea unui complex comercial din California, la câteva sute de kilometri de San Francisco. Şi la peste 3.600 de kilometri depărtare de casă.

Stăpân: “N-am mai dormit nopţile de când mi-au telefonat că să-mi spună că au găsit-o, eram îngrijorată că nu ajunge cu bine acasă, visam că n-am avut-o niciodată.”

Din fericire, Trixie a fost găsită pe străzile aglomerate de oameni cu suflet bun și au dus-o la un  adăpost pentru protecția animale. Administratorii adăpostului au descoperit, prin intermediul microcipului, cât de departe călătorise.

Stăpân: “Ea trebuie să fie aici, să facă parte din familia noastră. Aici e locul ei, aici e iubita şi îngrijită. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea timp de doi ani şi jumătate. Nu ştim cum a ajuns până acolo, prin ce aventuri a trecut, bune sau rele. Dar suntem fericiţi că s-a întors acasă, în siguranţă. Vom avea grijă de ea tot restul vieţii”, potrivit stirileprotv.ro.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X