Sari la conținut
Home » O cățelușă furată s-a întors acasă într-o stare deplorabilă!

O cățelușă furată s-a întors acasă într-o stare deplorabilă!

  • de
cățelușă

O cățelușă furată s-a întors acasă într-o stare deplorabilă!

Hoții s-au gândit să fure o cățelușă gestantă pentru a putea să îi vândă puii!

O cățelușă gestantă în vârstă de trei ani a fost furată de la o familie iubitoare cu scopul de a vinde mai departe puii săi. Pe nume Pippa, bietul animal de companie a trecut printr-un adevărat chin, iar familia a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru găsirea acesteia.

câine alături de familie
câine alături de familie

Familia a oferit chiar și o recompensă de 1.900 de dolari pentru oricine o aduce în siguranţă pe Pippa acasă. Din fericire, o săptămână mai târziu, familia Joyce a primit un mesaj de la unul dintre hoţi, spunând că vor să o înapoieze.

Familia a aranjat totul pentru a o primi împreună cu puii ei. Dar Pippa a rămas la uşă, într-o stare de sănătate deplorabilă şi fără puii ei.

animal de companie

Era clar că devenise mamă în timp ce a fost răpită, iar hoţii au păstrat puii ca să îi vândă.

„Suntem fericiţi că o avem pe Pippa înapoi, dar rămânem îngrijoraţi de sănătatea ei şi de trauma prin care trece. Nu ştim cum o va afecta acest lucru; este cu adevărat de neconceput şi dezgustător ceea ce au făcut aceşti indivizi. Biata Pippa este deprimată fără căţeluşii ei alături” – a spus Margaret Joyce, proprietara căţeluşei.

patruped
patruped

„Este de o tristeţe de neconceput. Dacă persoana care deţine puii vede această postare, o rugam să ni-i returneze sau să-i lase la un centru veterinar pentru a-i putea reuni cu mama lor. Pot muri dacă nu primesc îngrijire maternă.” – a mai adăugat Margaret.

cățelușă