O cățelușă a fost surprinsă în timp ce iese singură la plimbare în parc!

Oamenii au fost impresionați să vadă o cățelușă care iese singură la plimbare!

În unul din numeroasele parcuri din Seattle, localnicii și turiștii au parte de o surpriză cu totul neobișnuită! Ei o pot observa pe Eclipse, o cățelușă adorabilă care iese în fiecare zi la plimbare în parcul său favorit, luând autobuzul exact ca un om, după care se întoarce liniștită acasă.

Renumită în oraş pentru că este o căţeluşă sociabilă, jucăuşă şi din cale-afară de independenţă, se pare că aceasta are și un abonament de autobuz, atașat de zgardă.

Totul a început când Jeff Young, stăpânul lui Eclipse, se îndrepta într-o zi spre staţia de autobuz pentru a-şi duce câinele în parcul oraşului pentru o plimbare.

După câteva călătorii solo cu autobuzul, Eclipse a devenit atât de dornică să meargă să se plimbe prin parcul său preferat, încât Jeff a decis sa o lase să urce singură în autobuzele oraşului, dar nu înainte de a-i achiziţiona un permis de transport valid pe care câinele îl are mereu ataşat de zgardă. Chiar şi şoferii par să aprecieze prezenţa căţeluşei negre, care a devenit o adevărată mascotă a transportului public din Seattle.

Oricine poate face o poză cu patrupedul adorabil și inteligent.

Gestul cățelușei a devenit imediat viral pe rețelele de socializare, stăpânul acesteia fiind cel care a creat o pagină specială de Facebook, care a devenit imediat accesată de zeci de mii de oameni.

O cățelușă
O cățelușă