Sari la conținut
Home » O așteptare emoționantă lângă patul de spital! Câinele refuză să își părăsească stăpânul

O așteptare emoționantă lângă patul de spital! Câinele refuză să își părăsească stăpânul

  • de

O așteptare emoționantă lângă patul de spital! Câinele refuză să își părăsească stăpânul.

Cel mai bun prieten al omului!

Viaţa nu a fost niciodată uşoară pentru Moose, un laborator în vârstă de trei ani. El a fost găsit pentru prima dată legat de un indicator de trecere la nivel cu o cale ferată din Georgia şi dus la un adăpost pentru animale.

„În timpul cât a fost în grija noastră, Moose şi-a făcut mulţi prieteni printre voluntari”, a scris Elevesh Hour Rescue într-o postare pe Facebook. „Am fost copleşiţi de personalitatea lui veselă şi de dragostea sa pentru viaţă.”

Se părea că în cele din urmă câinele şi-a găsit „căminul permanent”, după ce un bărbat a decis să îl adopte.

Din păcate însă, nici de această dată nu a avut noroc. Proprietarul său a murit de cancer doar un an mai târziu.

„Moose a văzut că proprietarul său nu se afla în acel pat de spital şi îl aştepta să revină”, a declarat Linda Barish, membră a comitetului executiv Eleventh Hour pentru publicaţia Today.

O așteptare emoționantă

Adăpostul a postat pe Facebook fotografia care îl înfăţişează pe Moose aşteptându-şi stăpânul lângă patul de spital, şi a devenit rapid virală.

„Când proprietarul decedează, politica Eleventh Hour este ca noi să luăm câinii înapoi indiferent de situaţie”, a declarat Barish pentru Good Morning America. 

„Nu aş fi crezut niciodată că se va întâmpla una ca asta”, mărturiseşte Barish. „Mulţi oameni au fost dispuşi să se implice pentru a-l ajuta pe acest câine îndurerat şi fără stăpân.”