„Nu te părăsesc, mamă!” Așa arată dragostea! Nu-i așa? Lizzie și Phantom se recuperează în prezent într-o sală special amenajată pentru urși koala din cadrul Spitalului de animale sălbatice din Australia.

Phantom este curios de noul său mediu și adoră să-l exploreze, iar mama lui, Lizzy, se recuperează.

„Nu te părăsesc, mamă!”

Dragostea dintre o mamă și copiii ei este cel mai puternic lucru de pe Pământ. Mamele din regnul animal sunt atașate și devotate celor mici, la fel cum sunt oamenii. Deci, indiferent de speciile din care fac parte, o mamă va fi întotdeauna mamă, gata să-i jertfească totul pentru bunăstarea descendenților ei, potrivit weloveanimals.me.

Lizzie și puiul ei au dovedit încă o dată că afirmația de mai sus este adevărată!

În urmă cu două săptămâni, Lizzie și puiul ei, Phantom au fost lovite de o mașină. După accident, cele două vietăți au fost transportate de urgență la un spital de animale sălbatice din Australia.Din fericire, copilul în vârstă de șase luni nu a suferit nicio vătămare, însă, din nefericire, mămica lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

În timpul operației, puiul de koala nu s-a dezlipit de mama lui Veterinarul și-a dat seama că este bine ca cel două vietăți să stea împreună și să le ofere confortul necesar, deoarece separarea lor le-ar putea traumatiza și ar deveni rapid anxioase.Datorită medicilor și căldurii îmbrățișărilor oferite de pui, operația a decurs bine.

 

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da