Sari la conținut
Home » Nu mai ai voie să hrănești porumbeii!

Nu mai ai voie să hrănești porumbeii!

Nu mai ai voie să hrănești porumbeii!

Nu mai ai voie să hrănești porumbeii! Primăria Sectorului 6 din București a luat decizii ferme în privința hrănirii porumbeilor în spațiile publice, impunând sancțiuni financiare semnificative pentru cei care încalcă această interdicție.

Această măsură drastică a fost adusă la cunoștința publicului printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Nu mai ai voie să hrănești porumbeii!

Autoritățile locale au informat că Poliția Locală Sector 6 a demarat o campanie de informare adresată asociațiilor de locatari.

Scopul acestei campanii este de a familiariza asociațiile de proprietari cu responsabilitățile locatarilor și cu sancțiunile pe care le pot suporta cei care hrănesc porumbeii.

Astfel, Primăria Sectorului 6 dorește să încurajeze o conviețuire civilizată în spațiul public. Să elimine problema acumulării gunoaielor, a resturilor de pâine și a altor deșeuri care rămân în urma hrănirii porumbeilor.

Echipa de polițiști locali a acționat în zonele afectate de această problemă, în special în cartierul Giulești, aflat la granița cu Crângași.

Prin intermediul sesizărilor primite de la cetățenii preocupați de curățenia și aspectul localității, autoritățile au luat măsuri pentru a descuraja hrănirea porumbeilor de către locuitori.

Primăria Sectorului 6 a subliniat necesitatea bunului simț

Această practică afectează calitatea vieții comunității locale. Hrănirea porumbeilor poate duce la aglomerarea acestor păsări și poate crea condiții de viață nesănătoase în comunitățile locale.

Primăria Sectorului 6 a subliniat necesitatea bunului simț și a responsabilității cetățenilor, solicitându-le să se abțină de la hrănirea porumbeilor. În caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni financiare pentru a descuraja această practică.

Această măsură are drept scop asigurarea unui mediu curat și sănătos pentru locuitorii sectorului 6 și reducerea impactului hrănirii porumbeilor asupra mediului și calității vieții comunității locale.

Respingerea hrănirii porumbeilor în spațiile publice este considerată un pas esențial pentru menținerea curățeniei. Și a aspectului plăcut al zonelor publice din Sectorul 6 al Bucureștiului.

Această măsură de interzicere a hrănirii porumbeilor în spațiul public vizează creșterea calității vieții. Și reducerea problemelor legate de igienă, asigurând. În același timp, un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii orașului.

Aceasta reprezintă un efort al autorităților pentru îmbunătățirea aspectului mediului urban. Și pentru combaterea problemelor legate de hrănirea excesivă a porumbeilor în spațiile publice.

Autoritățile locale se așteaptă ca cetățenii să fie conștienți de importanța acestei măsuri și să o respecte, contribuind astfel la un oraș mai curat și mai civilizat, conform newsweek.ro.