De 4778 Vizualizari

Nu e o gluma! Haite de Chihuahua terorizeaza cartierele din Arizona! Grupurile de “fiare” ataca chiar si copii!

De rasu'-plansu'...


biting-chihuahua

Găşti de 10-15 Chihuahua maidanezi bântuie străzile cartierului Maryvale din Phoenix! „Cel mai rău e că aceşti câini de poşetă au devenit foarte agresivi, atacând în special copiii care se plimbă pe biciclete”, spune un rezident. „Dar atacă şi maşinile oamenilor! Mereu se reped la roţi şi o parte din ei ajung sub ele”, mai spune el.

Câinii din rasa Chihuahua sunt cei mai des întâlniţi în adăposturile din SUA, spun cei de la ABC News. Anul trecut, autorităţile au primit 6.000 de sesizări din Maryvale în privinţa acestor câini abandonaţi pe stradă. Cu toate că rasa lor nu este una agresivă şi nici statura nu le permite asta, formând grupuri, câinii ajung să fie un pericol pentru cei mici.

În ciuda faptului că un Chihuahua nu cântăreşte mai mult de 3 kilograme, anul trecut o haită alcătuită din câini din această rasă au băgat în spital o fetiţă de doar 6 ani. Incidentul s-a petrecut în Oregon şi a scandalizat o lume întreagă.

 

Tags:

2 Comentarii

  1. Interesant. Pe unde am fost prin USA si Canada nu am vazut niciodata caini sau pisici fara stapan, inclusiv in Phoenix, Arizona. Asta ar include Vancouver si Calgary in Canada, Seattle, Portland, Houston, Dallas, Boise, Phoenix, Abilene. Nu pot sa zic de alte orase pentru ca am fost doar in downtown si acolo clar nu au cum sa fie.

  2. Si americanii sunt tampiti in ceea ce priveste cainii, nu numai romanii!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X