Sari la conținut
Home » Câinele soților Biden a fost dat afară de la Casa Albă! Care este motivul?

Câinele soților Biden a fost dat afară de la Casa Albă! Care este motivul?

Câinele soților Biden a fost dat afară de la Casa Albă!

Câinele soților Biden a fost dat afară de la Casa Albă! Commander, ciobănescul german al soților Biden, care a prezentat o tendință iritantă de a mușca, nu se mai află la Casa Albă.  Această decizie a fost luată în urma unor incidente în care câinele a fost implicat. Inclusiv mușcături la adresa angajaților din Casa Albă și a agenților Serviciului Secret, responsabili de protecția VIP-urilor din guvernul SUA.

,,Commander nu se află în prezent la Casa Albă, în timp ce sunt evaluate deciziile care trebuie luate,” a spus purtătoarea de cuvânt a soților Biden, Elizabeth Alexander.

Câinele soților Biden a fost dat afară de la Casa Albă!

Președintele Joe Biden și soția sa, Jill Biden, sunt profund preocupați de siguranța întregului personal al Casei Albe și a celor care îi protejează în fiecare zi, a mai adăugat aceasta.

Ciobănescul german Commander a fost adus în familia Biden în 2021. Și a fost supus unor sesiuni de dresaj pentru a corecta comportamentul său. Câinele a fost implicat într-un număr semnificativ de incidente. Inclusiv mușcături la adresa angajaților Casei Albe și a agenților Secret Service.

Agenții Secret Service sunt responsabili de protecția președintelui și a altor oficiali importanți ai guvernului american.

Nu este prima dată când familia Biden se confruntă cu astfel de probleme

Această nu este prima dată când familia Biden se confruntă cu astfel de probleme legate de comportamentul câinilor lor.

În vara anului 2021, celălalt câine, Major, a fost trimis în Delaware pentru un curs de dresaj. După ce a mușcat cel puțin un angajat al Casei Albe. Ulterior, Major a fost încredințat unor prieteni ai familiei Biden care trăiesc într-un mediu mai calm.

Commande nu se mai află la Casa Albă din cauza incidentelor în care a fost implicat, inclusiv mușcături la adresa angajaților Casei Albe și a agenților Secret Service, iar familia Biden se concentrează asupra siguranței personalului și a agenților de protecție, conform jurnalul.ro.