De 7150 Vizualizari

Doi porci, un Pitbull şi un Dog German sunt cei mai buni prieteni. Nici fraţii nu se au aşa!

Galerie FOTO

  Doi porci, un Pitbull şi un Dog German sunt cei mai buni prieteni. Nici fraţii nu se au aşa!

Specialiştii susţin că porcul este la fel de inteligent şi de sociabil ca cel mai bun prieten al omului, câinele. Astfel, unele animale de ogradă primesc respect şi afecţiune din partea iubitorilor de animale, pe când ceilalţi sunt puşi… pe grătar!

În Michigan, SUA, o familie are o adevărată “colecţie” zoologică sub acoperiş. Se mândresc cu cele patru animale, doi porci şi doi câini, care pur şi simplu sunt de nedespărţit. Atitudinea lor frăţească i-a făcut pe stăpâni să imortalizeze fiecare mişcare a lor, iar din asta a rezultat un album foto “suuuper dulce!”, ca să îi parafrazăm pe care care au văzut deja aceste poze.

caini si porci 3

Capone, un Pit Bull prietenos pe care nu îl caracterizează singurătatea, este nelipsit din fotografiile de familie. Acesta se descurcă de minune în oferirea de afecţiune şi dragostea necondiţionată faţă de toţi membrii grupului.

caini si porci 12

Wyatt, un mascul din rasa Dog German face parte din categoria câinilor de pază. Acesta are o statură impozantă şi este în permanenţă atent la tot ce mişcă în jurul lui. Îşi supraveghează prietenii ca un adevărat părinte, în interiorul locuinţei cât şi în afara acesteia.

caini si porci 6

Unul dintre cei mai norocoşi purceluşi din lume este Darrell, care a scăpat în ultimul moment de chinul transformării în bacon, cârnaţi şi şuncă! Râmătorului îi place enorm să să lenevească, normal, dar doar cu râtul îndreptat spre prietenii lui.

caini si porci1

Cel mai mic este şi cel mai răsfăţat, bineînţeles! Mini-porcuşorul Jolene este cel mai ocrotit şi drăgălăşit dintre toţi. Simpaticul primeşte mereu o mângâiere în plus, un biscuite în plus şi chiar şi un pupic în plus de la partea bipedă a familiei, “pentru că e mai mic şi pentru că e pur şi simplu adorabil!”

(Maria Mocanu)

Tags:

Un singur comentariu

  1. Bună dimineața am o catelusa schitzu de un an și trei luni e tare agitata și nuși găsește locul și pune ochi fix și se uita atenta în locul respectiv

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X