Sari la conținut
Home » Motivul uimitor pentru care un pinguin înoată peste 8.000 de km anual!

Motivul uimitor pentru care un pinguin înoată peste 8.000 de km anual!

  • de
pinguin

Motivul uimitor pentru care un pinguin înoată peste 8.000 de km anual!

O prietenie cu totul deosebită!

Următoarea poveste impresionantă îi are în centru atenției pe un pinguin adorabil, și un bărbat de profesie pescar, care au dezvoltat o prietenie extrem de sinceră. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea poveste frumoasă, mai ales bărbatul trecut prin viață.

pinguin

Pe nume Joao Pereira de Souza, bărbatul l-a salvat pe Dindim de pe plajă, acesta fiind acoperit cu resturile aruncate în ocean. Pinguinul, după ce a fost curățat, nu s-a gândit vreo clipă să plece definitiv de lângă noul său prieten uman.

Cu toate acestea, nu este dificil să ne imaginăm surpriza pescarului când, după câteva luni, l-a văzut pe Dindim întorcându-se pe plajă de unde plecase.

Salvarea animalului a fost un gest absolut normal, pe care oricine ar trebui să îl facă atunci când observă o situație de acest fel.

pinguin

De fapt, animalul nu numai că s-a întors la omul care îl salvase, dar a decis imediat că este timpul să-l urmeze pe Joao la el acasă.

cei mai buni prieteni

Cu adevărat impresionant este faptul că, pentru a reveni în întâmpinarea prietenului său, Dindim a călătorit o distanţă de aprox. 8000 km, înotând spre Brazilia de pe coastele Chile şi Argentinei, unde pleacă în perioada de împerechere, și cu siguranța va repeta acest gest pentru toată viața.

pinguin
pinguin

Cu toate acestea, nu şi-ar fi imaginat că viitorul le va oferi ocazia de a stabili o relaţie de prietenie cu adevărat unică.