Sari la conținut
Home » Motanul Felix s-a întors acasă! Dispariția de la Grădina Zoologică din Neamț a fost rezolvată

Motanul Felix s-a întors acasă! Dispariția de la Grădina Zoologică din Neamț a fost rezolvată

Motanul Felix s-a întors acasă! Dispariția de la Grădina Zoologică din Neamț a fost rezolvată.

În urmă cu câteva zile, un motan de la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț fusese dat dispărut!

La începutul acestei săptămâni, un motan pe nume Felix a fost dat dispărut de la Grădina Zoologică din județul Neamț, iar după o verificare a camerelor de securitate instalate în incinta parcului, felina părea furată de un grup de turiști veniți să viziteze locația.

Administratorul locației a făcut totul public, amenințând că va merge la poliție dacă grupul din „duba Renault gri” nu returnează pisica. Acum, turiștii în cauză au văzut apelul, iar totul a fost doar o neînțelegere, pisica fiind returnată:

Felix, motanul nostru, ne-a fost returnat de ce-i care-l luaseră în prima zi a acestei săptămâni din parcarea din faţa sediului Parcului Vânători Neamţ. Este vorba despre o familie din Iaşi, venită în vizită la Grădina Zoologică Zimbrăria Dragoş Vodă. A venit soţul, cu aceeaşi dubiţă surprinsă pe camerele de supraveghere, imagini în care se vedeau cum pisoiul a fost introdus în maşină. Mă bucur enorm că ne-a fost returnat”, a declarat Roxana Cojocariu, care, împreună cu soţul, administrează grădina zoologică de la Administraţia Parcului Natural Vânători Neamţ.

Plângerea penală va fi retrasă de la poliție!

Persoana din Iași și-a cerut scuze de nenumărate ori pentru că a creat un „caz” de o amploare naţională, susţinând că a luat pisoiul din parcarea sediului. Asta pentru că, nefiind case în zonă, a crezut că este fugar şi fără stăpân, deşi purta o zgardă, iar când a văzut știrile din mass-media despre dispariţia lui, şi apelul stăpânilor de a le fi readus, a acţionat în consecinţă.

Din fericire, totul s-a rezolvat cu bine, iar pisica s-a întors acasă, spre bucuria de nedescris a proprietarilor și cunoscuților.