Sari la conținut
Home » Momentul tragic pe care l-a surprins un fotograf. Imaginile au devenit virale instant / Foto

Momentul tragic pe care l-a surprins un fotograf. Imaginile au devenit virale instant / Foto

Momentul tragic pe care l-a surprins un fotograf. Imaginile au devenit virale instantUn fotograf a surprins un cangur care şi-a ajutat o surată să-şi mai privească încă o dată puiul, înainte de a muri. Imaginile au devenit virale instant.

Momentul tragic pe care l-a surprins un fotograf. Fotograful Evan Switzer a surprins un moment unic pe o proprietate din River Heads, Queensland, Australia.

Fotograful a reuşit să surprindă momentul în care masculul ridică pur şi simplu capul femelei muribunde, pentru ca aceasta să-şi mai privească odată puiul şi, totodată, micuţul să poată atinge capul mamei.

„L-am văzut pe mascul cum apucă femela, parcă încerca să o ridice și să vadă ce nu este în regulă cu ea.”, a spus Switzer, pentru Daily Mail, citat de The Guardian.

După ce femela a murit, masculul i-a păzit trupul și a urmărit orice alt cangur care a venit lângă cadavrul ei.”Am călătorit un pic și vezi o mulțime de morți pe marginea drumului, dar nu am mai văzut așa ceva”, a spus Switzer. Reamintim ca  un profesor român stabilit în Australia a făcut vorbit despre un subiect extrem de important dezbătut de-a lungul întregii planete. El spune că autoritățile trebuiau să folosească o metodă veche pe care aborigenii o foloseau mereu ca prevenție.În acest fel, cele 23 de persoane și sutele de milioane de animale nu-și mai pierdeau viața în incendiile ce s-au răspândit pe mai mult de cinci milioane de hectare, potrivit hotnews.ro.Citește continuarea…