Momentul emoționant atunci când cățelul salvat îi mulțumește stăpânei sale!

Cei doi au devenit cei mai buni prieteni!

Câinii sunt consideraţi a fi cei mai buni prieteni ai omului, datorită prieteniei şi loialităţii lor. O femeie a văzut mai mulţi câini abandonaţi pe marginea drumului şi a decis că trebuie să facă ceva pentru ei.

Femeia a povestit faptul că auzise că patrupezii erau într-o zonă cu temperaturi extrem de ridicate şi fără acces la apă sau la alimente.

„Nu puteam dormi liniştită noaptea, aşa că am mers să îi caut.”

Câinii erau foarte speriaţi, dar şi-au putut da seama că femeia voia doar să-i ajute.

Din moment ce câinii nu-şi pot folosi membrele pentru a oferi îmbrăţişări, acest patruped şi-a lipit capul de mâna femeii pentru a-şi arăta dragostea.

Momentul emoționant atunci când cățelul

„Unul dintre câini mi-a atins mâna în repetate rânduri pentru a-şi arăta afecţiunea. Acest lucru mi-a sfâşiat inima… Chiar dacă au fost atât de maltrataţi de oameni în trecut, au rămas la fel de iubitori şi de grijulii”.

Când femeia începe să plângă, se pare că patrupedul înţelege că aceasta este tristă şi decide să se apropie de ea şi să o facă să se simtă mai bine.

„Am început să plâng din nou. Privirea lui era fixată asupra mea şi tot ce dorea era să mă consoleze.”

În videoclipul de mai jos este filmat exact momentul în care unul dintre câini îşi arată recunoştinţa, iar salvatoarea începe să plângă.