Sari la conținut
Home » Momente de groază! O cățelușă a fost BĂTUTĂ cu sălbăticie de stăpâna ei într-un tramvai din Capitală. Atenție, IMAGINI ȘOCANTE!

Momente de groază! O cățelușă a fost BĂTUTĂ cu sălbăticie de stăpâna ei într-un tramvai din Capitală. Atenție, IMAGINI ȘOCANTE!

Momente de groază! O cățelușă a fost bătut cu brutalitate de stăpâna ei, iar momentul violent a fost surprins de câțiva martori cu ajutorul unui telefon mobil. Indignați de gestul tinerei, martorii au postat imaginile pe o rețea de socializare şi au cerut imediat ajutor poliției pentru a o identifica pe femeia agresivă.Potrivit celor de față, fata se supărase pe însoțitorul ei pentru că a oferit scaunul unei doamne în vârstă. Cățelușa a fugit, iar aceasta și-a vărsat furia asupra ei, dar și a celorlalți călători. Nervoasă, aceasta i-a aplicat patrupedului lovituri repetate cu lesa metalică din zale provocându-i traume pe termen lung.Cazul a intrat deja în atenția Poliției Animalelor, iar imaginile au fost publicate pe Facebook de consilierul general Tudor Tim Ionescu, care a cerut Poliției identificarea și sancționarea autoarei.În acest moment, Poliția Locală a Municipiului București face verificări în cazul femeii agresive. Aceasta urmează să fie identificată și dusă la sediul Poliției Locale, pentru a da declarații și pentru a dovedi respectarea condițiilor de deținere a animalului de companie, informează Libertatea.Pentru fapta sa, femeia riscă o amendă de 5.000 de lei, iar în cazul în care se constată că fapta sa constituie infracțiune la regimul de protecție a animalelor, Poliția Animalelor va sesiza secția de Poliție Națională competentă teritorial.Tudor Tim Ionescu spune că incidentul șocant a avut loc pe 11 martie, în tramvaiul 25: „În cursul zilei de azi , 11 martie 2019, orele 14:30, s-a pornit in tramvaiul 25 un adevărat circ: Domnișoara din filmare împreuna cu băiatul de lângă au pornit întregul scandal din momentul în care băiatul a decis să se ridice de pe scaun și să îi cedeze locul unei doamne în vârstă. Aceasta fapta a deranjat-o teribil pe domnișoara blondă cu ochelari , iar replica sa a fost ” ba prost ești mă ca i-ai dat lu asta locul, noi venim de la munca ea ce face?” A fost un moment de liniște după această întrebare până când domnișoara a observat ca doamna mângâia cățelul celor doi. A început să țipe la doamna, ba chiar a vrut să dea în ea , însă călătorii nu i-au permis, a existat un schimb de replici, greu de reprodus, intre domnișoara și un alt călător . În acel moment cățelul de frică a fugit, iar domnișoara s-a folosit de lanțul acestuia sa dea în călător . În momentul în care a fugit cățelul , inculpata a reacționat așa cum se vede mai jos în filmulețul postat. Cu însoțitorii ei au încercat să prindă persoana care i-a filmat, țipând „prinde-o pe aia ca m-a filmat și sunt cu politia în telefon”, a relatat Tudor Tim Ionescu.

Etichete: