Sari la conținut
Home » Moment extrem de rar surprins în imagini: Saaya și Cleopatra, cuplu etern / FOTO

Moment extrem de rar surprins în imagini: Saaya și Cleopatra, cuplu etern / FOTO

Moment extrem de rar surprins în imagini.“Nu vezi asta prea des. Probabil că este o oportunitate de care ai parte o dată în viață”!

Moment incredibil în care două animale deosebite din specii diferite, au fost surprinse de un fotograf profesionist din India.

Un moment incredibil a fost surprins de un fotograf care a reușit să filmeze o panteră neagră și un leopard. Cele două animale superbe au fost surprinse una lângă cealaltă, ca și cum pantera neagră ar fi fost umbra leopardului.

Fotograful Mithun H. spune că a stat șase zile în același loc până când a reușit să fotografieze împreună cele două exemplare. Neobișnuita pereche a fost numită de către Mithun drept ”Cuplul etern”.

”Saaya și Cleopatra se curtează de 4 ani și, de fiecare dată când sunt împreună, este o imagine deosebită. Pădurea devine vie când ei pășesc nonșalant în împărăția sa fabuloasă. De obicei, astfel de cupluri, masculul este cel care preia comanda și se deplasează cu femela în spatele său. Dar în acest cuplu, cu siguranță Cleo a fost cea la comandă, în timp ce Pantera a urmat-o. Fotografia a fost realizată într-o dimineață suprarealistă de iarnă, când o singură alarmă dată de un cerb m-a condus la această priveliște uluitoare.” – povestește artistul.

https://www.instagram.com/p/CC0-NP3JMmO/?utm_source=ig_web_copy_link

“Nu vezi asta prea des. Probabil că este o oportunitate de care ai parte o dată în viață”, a declarat Mithun pentru Bored Panda.

“Aș putea aștepta și 6 ani ca să surprind un moment ca acesta.” – a mai zis el.

https://www.instagram.com/p/CCgSB8tprRZ/?utm_source=ig_web_copy_link