De 1213 Vizualizari

Moment amuzant, dar neplacut! Un musafir nepoftit a creat teama in randul oamenilor

Moment amuzant, dar neplacut! O broască de copac, care a supraviețuit unei călătorii de 8.500 de km, a ajuns musafir fara sa vrea intr-un supermarket. A sarit intr-o cutie cu banane si s-a plimbat din Costa Rica până în Nottingham, Marea Britanie, relatează BBC.

În timp ce fructele erau scoase din cutie de angajații unui magazin din Marea Britanie pentru a fi așezate pe un raft broasca a ieșit la suprafață din cutie.

Angajatii sau speriat, insa s-au imprietenit repede si i-au dat si un nume, Lloyd.  Creatura a ajuns în cele din urmă la un cabinet veterinar specializat în animale exotice.

Poze cu Lloyd au fost publicate pe Twitter, iar rritanicii au reacționat cu umor, dar și cu teamă: ”Nu mai pun niciodată mâna într-o cutie cu banane. Întâi păianjeni, acum asta” a spus o femeie.

”Cred ca s-a speriat, să ajungă dintr-o pădure tropicală pe un raft de supermarket în Nottingham”, a reacționat un bărbat.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X