De 2475 Vizualizari

MISTER. De ce mor delfinii pe capete?

Americanii au tras un serios semnal de alarmă.

Autoritățile americane cercetează cauzele care au dus la un număr record de decese înregistrate în ultimul timp în rândul delfinilor.

În luna iulie, 89 de delfini au eşuat pe plaja de la Oceanul Atlantic, iar alţi 35 au fost găsiţi morţi de la începutul lunii august. Oamenii de ştiinţă vor să cunoască dacă un agent patogen contagios ar putea fi la originea acestor morţi premature. Cercetătorii estimează că este vorba de o mortalitate neobişnuită de-a lungul zonelor de coastă ale statelor americane New York, New Jersey, Delaware, Maryland şi Virginia, de la începutul lunii iulie. „Examenele preliminare de ţesut de la un delfin indică o posibilă infecţie cauzată de morbillivirus, deşi este încă prea devreme pentru a spune dacă morbillivirus este la originea acestor decese”, a explicat Agenţia oceanică şi atmosferică americană (NOAA) într-un comunicat. Cea mai mare parte a delfinilor erau deja morţi când au fost găsiţi, iar un număr mic a murit în scurt timp după ce au eşuat. În Virginia, de exemplu, şapte delfini eşuează în medie în zona de coastă în luna iulie. În 2013, autorităţile au recenzat deja 45 de decese. (A.C) 

Tags:

Un singur comentariu

  1. astea-s semne de la DUMNEZEU catre americani ca sa se lase odata de crimele ce le tot fac pe tot Pamantul

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X