De 562 Vizualizari

Misha are nevoie urgentă de un alt stăpân! Viața ei este în mâinile voastre

În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar Animal Zoo vine în sprijinul acestor vietăți și a lansat o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

După cum a promis, echipa Animal Zoo a prezentat în fiecare săptămână câte o poveste a unui căţel sau a unei feline de pe stradă sau din adăposturi.

Dacă îți dorești un prieten pe viață care să nu fie neapărat de rasă pură ar trebui să iei în calcul varianta adopțiilor, iar Andreea Ynna Crys vă poate ajuta să o luați acasă.

Cățelusul Misha, în vârstă de 3 ani și 7 luni, riscă să rămână pe strazi. Stăpâna ei este într-o stare de sănătate gravă și nu o mai poate îngriji. Este o cățelușă de talie medie, vesel, jucăușă si foarte lipicioasă, sociabilă cu oamenii. Animal Zoo va roagă să distribuiți acest material și să o adoptați pe Misha, viața ei se află în mâinile voastre.

Stăpână ei este grav bolnavă, are nevoie pt fetiţă ei Misha, de o căsuţa ,,îi este absolut imposibil să se mai ocupe de ea.Va veni cu mâncărică şi tot ce are nevoie Misha. Este obişnuită şi la curte şi la bloc dar NU ÎN LANŢ ( are şi propria căsuţa cu terasă, în caz că ajunge la curte) şi are un singur inconvenient ,trebuie să fie SINGURUL CĂŢEl.. Are traume legate de alţi căţei.. În rest este fff ok cu copii şi oameni.. O cunosc personal.. Este din Bucureşti !sterilizată şi microcipata.. 3 ani şi 7 luni… ..se poate oriunde în ţară.. Numai în lanţ să nu ajungă.. …MĂCAR SHARE VA ROG…!!! o faceţi pt MISHA!!!”, a scris pe Facebook, Andreea Ynna Crys

Sursă: Facebook

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Adoptă și tu! O campanie pentru iubitorii de animale

Adoptă și tu! O campanie pentru iubitorii de animale
15 Mai, 2017 la 9:50 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X