De 537 Vizualizari

Sunteți ubitorilor de matzoase frumoase? Adoptă și tu unul!

Sunteți ubitorilor de matzoase frumoase? Adoptă un suflet!

În fiecare zi animalele sun abandonate și lăsate în voia sorții pe străzi. Acum este momentul ca acei care iubesc animalele să meargă să adopte, iar Animal Zoo vine în sprijinul acestor vietăți și a lansat o campanie amplă de încurajare a adopţiilor de animale, numită „Adoptă un suflet”.

După cum a promis, echipa Animal Zoo a prezentat în fiecare săptămână câte o poveste a unui căţel sau a unei feline de pe stradă sau din adăposturi.

Dacă îți dorești un prieten pe viață care să nu fie neapărat de rasă pură ar trebui să iei în calcul varianta adopțiilor, iar Kola Kariola oferă spre adopție patru pisoi.

”Avem 4 bucăți frumoase, câteva sute de grame „în viu”, pofta de joaca cu tonele și iubire…aici nu știu ce sa zic…ele iubesc când vor )

Deci, dacă vrei sa schimbi perdele și soțul tau face nazuri sau ai flori în ghiveci de care vrei sa scapi, adopta un „ingeraș”!”

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X