Prietenul necuvantator ne ajuta să mentinem un echilibru interior și să depașim anumite stări sau perioade dificile.Indiferent de anotimp, oamenii sunt rugați să nu treacă nepăsători pe lângă vietățile aflate în suferință. Animalele abandonate au mare nevoie, pentru a supraviețui, de adăpost și de mâncare.Ce fac oamenii când cineva drag are nevoie de îngrijiri medicale? Merg imediat la medic! Ce faceți când o persoană cade pe stradă și are nevoie de ajutor? Îl ajutați sau chemați un specialist să facă asta! Dar ce faceți când vedeți animale abandonate pe stradă? Le lăsați să moară, le luați acasă  sau apelați la o Asociație Pentru Protecția Animalelor?Trebuie să știți că și în România există, clinici, padocuri, asociații, centre speciale pentru adopții.Așadar, nu treceți nepăsători pe lângă ele! Așa că, Animal Zoo vă roagă să nu mai abandonați animale!Cazuri de abandon:

  1. ”Inca iti cauti cel mai bun prieten? Vrei sa te intampine cineva cu bucurie si iubire zilnic acasa? Iubirea necondintionata si energia pozitiva de care ai nevoie este acum aici! Blix isi cauta jumatatea umana, ajuta-ne sa o gasim. SHARE te rugam!

Dacă doriți să îl adoptați pe Bliz, oferindu-i o căsuţa, trimiteţi un mesaj celor de la Asociația Pieces of Heaven.2. Eva este o cățelușă în vârstă de 6 ani, sterilizată, vaccinată, cuminte și tare jucăusa, căreia i-ai putea oferit o a doua șansă prin adopție. Ea te va respecta pentru ce ai făcut și-ți va oferi dragoste la fel de mult ca unul cumpărat. Mai mult, o vietate adoptată cunoaște greutățile vieții, fapt pentru care se poate să-ți fie mai loial chiar și decât un om.Pe Eva o puteți găsi la Adăpostul De Animale ”Semper Fidelis Domus”, din Com Butimanu, județul Dâmbovița. 3.  ”Roscovanul are o personalitate super: afectuos cu oamenii, de treaba cu alte pisicute, jucaus, nazdravan si inventiv, deci e doar pentru cine iubeste cu adevarat felinutele si intelege nastrusniciile lor. E si foarte vorbaret si iubitor de escalada.A fost abandonat in fata unui cabinet veterinar ca motan necastrat si a stat pe strada cam o luna, pana cand cineva a postat anunt cu el si l-am preluat. Acum sta impreuna cu alte pisicute sálvate tot asa de pe strazi, pana ii vom gasi o familie responsabila si iubitoare.Varsta estimata: 1 an. Roscovanul este deparazitat, vaccinat, castrat. Analizele de sange i-au iesit bune, cu exceptia glucozei, care e un pic sub normal; desi e mancacios, probabil ca nu se va ingrasa vreodata din acest motiv.Exclus curte; cu contract de adoptie. BucurestiContact: 0744440604; [email protected]”.