De 260 Vizualizari

Mircea Sandu va oferi bilete la meciul România – Ungaria familiei copilului ucis de câinii comunitari

"Poate e o mangaiere"

„Poate e o mangaiere”, a spus Sandu. Poate e o gluma proasta, mai degraba…

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că va oferi familiei copilului ucis, luni, de câinii comunitari în Bucureşti trei bilete la partida România – Ungaria. „Poate aducem o mângiere tatălui, mamei şi fratelui, o să-i invităm să meargă la meciul cu Ungaria. Poate e o mângâiere pentru familia respectivă că sunt invitaţi la meciul cu Ungaria„, a declarat Sandu.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Citeste mai mult aici

4 Comentarii

  1. ce gluma proasta cu biletele la meci

    hai sictir domnule!

  2. Cea mai cretina propunere.De meci ii arde unui parinte care isi ingropapa copilul?Din visteria fotbalului putea cel putin un ajutor in bani ca o inmormintare nu costa putin.

  3. jalnic acest cretin care se numeste om.Acesti bieti parinti aveau nevoie de sustinere morala si materiala,nu de circ.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X