De 759 Vizualizari

Micuța Kiri nu mai vede, dar justiția nu e oarbă! A luat 1 an și 10 luni de închisoare pentru fapta sa!

Un hoț plătește amar pentru cruzimea de care a dat dovadă

David Senior, un puști în vârstă de 21 de ani, a făcut greșala vieții lui când a decis să jefuiască o locuință din Worcestershire. Hoțul a intrat în casa unui bătrân în vârstă de 86 de ani și, atunci când catelusa loiala, Kiri, a încercat să apare proprietatea, David Senior a lovit-o cu piciorul atât de tare încât a lăsat-o pe micuța necuvântătoare fără un ochi!

 

Povestea este relatată pe larg în Daily Mail, iar oamenii sunt revoltați de gestul ”nenorocitului”. Vecinii bătrânului au fost atât de revoltați de ceea ce a făcut David Senior încât au pornit în căutarea lui, pentru a face dreptate după zicala ”ochi pentru ochi, dinte pentru dinte” și au pus și o recompensă pentru cel care-l prinde, în valoare de 500 de lire.

Kiri alaturi de Mark Jones, unul dintre vecinii care au ajutat la prinderea hotului:

Într-un final, polițiștii l-au identificat pe Senior ca fiind cel care a spart casa octogenarului și, totodată, și cel care a lăsat câinele orb. Tânărul a fost pus sub acuzare pentru jaf și posesie de droguri, dar și faptul că a lăsat-o pe Kiri oarba a contat la pronunțarea sentinței.

”Incidentul a fost un șoc pentru mine, sunt devastat de ce i s-a întâmplat lui Kiri. Cățelușa mea este cel mai bun prieten al meu. Nu pot să cred că cineva a putut fi atât de crud și lipsit de suflet”, a spus octogenarul, dorind să rămână anonim.

 

 

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Of! De-ar fi si justitia noastra la fel. Si pentru stapani si pentru maidanezi…..

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X