De 4061 Vizualizari

Becali e blestemat! Uite de unde i se trage: “Băgam furca în câini! Care e problema?”

A recunoscut că a omorât în cel mai brutal mod animale şi că ar ucide şi maidanezii

 

 

Apelul disperat lui George Becali către Dumnezeu, în speranţa că va avea parte de o graţiere divină şi, implicit, din partea preşedintelui României, i-a indignat pe iubitorii de animale. Pe paginile de socializare, mulţi au amintit cum finanţatorul echipei Steaua povestea cu foc despre cruzimea de care dădea dovadă în trecut. A omorât câini cu furca şi maidanezii ar muri într-o secundă, împuşcaţi, dacă ar fi la latitudinea sa. Deci, după părerea celor care se chinuie să ofere o şansă la viaţă animalelor fără stăpân, Becali îşi merită soarta şi dovedeşte că totul se plăteşte pe lumea asta.

 

24 mai 2012: “Vreau să omor toţi câinii!” 20 mai 2013: Gigi Becali a fost condamnat

 

„Eu îţi spun un lucru: omor 50 de milioane de câini pentru un singur om. Eu îi eutanasiez pe toţi. Şi care-i problema? Pac, pac şi nici nu simte”, a spus Gigi Becali la România TV în urmă cu fix un an (24 mai 2012). Becali a continuat:

 

„Nu le fac niciun adăpost. Dau eu bani să-i dau de mâncare la câine ? Să-l ţin eu pe câinele vagabond în nu-ştiu-ce rezervaţie de câini ? Le dau eu numai otravă şi mor, nu le dau mâncare. (…) Fac adăpost pentru câini, şapte milioane de euro. Nici şapte euro nu dau!”, a tunat Becali în platourile Rtv.

becali 1

Latifundiarul a mai spus că „animalele sunt făcute să fie folositoare oamenilor. Câinele este făcut să-l apere pe om, nu să-l muşte pe om, ca să se îmbolnăvească şi să moară omul, că-l omor eu pe el, da?”.

becali 2

Poate “pedeapsa divină” de acum i se trage din tinereţe, având în vedere că Becali a mărturisit că apăra ovinele de câinii care le mușcau. „Băgam furca în el şi cu asta, basta. Care e problema ? (…) Mi-era milă, dar n-aveam ce face. (…) Îi băgam furca şi la revedere. Ce?”, a spus Nea’ Gigi. A încheiat speech-ul cu “Omor toţi câinii!”, dar înainte de asta a menţionat că vrea să ridice mai multe biserici.

 

 

 

 

 

 

 

17 Comentarii

 1. ha , ha ,sa aiba si el viata de caine! sa iasa de acolo cand l-or scoate cainii omorati.Ce fel de credincios e daca omoara cainii?. Credea ca-l pacaleste pe Dumnezeu daca arunca banii nemunciti in stanga si dreapta?Bravo justitiei de data asta!

 2. ionascu spune:

  urata gandire domnule Becali:(..sunteti slujitorul lui DUMNEZEU!tocmai deaceea ar fi trebuit sa stiti ca ::::DUMNEZEU NU NE INVATA SA UCIDEM!!!!!SI ACESTE SUFLETE AU FOST LASATE CU UN SCOP PE ACEST PAMANT!

 3. ionascu spune:

  URATA GADIRE DOMNULE BECALI:(…DV SUNTETI UN SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU!EL NU NE INVATA SA UCIDEM NICI UN SUFLET!!!SI ELE SUNT LASATE PE ACEST PAMANT CU UN SCOP:SA LE IUBIM,SA NU FIM EGOISTI SI DIN PUTINUL NOSTRU SA LE HRANIM,ADAPOSTIM,…SI LISTA AR PUTEA CONTINUA….ASTA II PLACE LUI DUMNEZEU,DACA TOT AFIRMATI CA-L IUBITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Scirboasa creatura mai esti ba ciobane , tuzgitziima-tii !

 5. UN CHINOLOG spune:

  SA I SE CONFISTE AVEREA PE CARE NU O POATE JUSTIFICA .

 6. ala care a terminat 3 oameni cu masina e liber si asta ia 3 ani la cacealma, tampitii au grija cainilor,,,iti creste inima cand vezi as fenomene

 7. are dreptate cu eutanasierea cainilor . pt fraieri :daca iti musca cainele vagabond copilul ce pl mai zici ?

  • Domunul Paul,acest om numit G.becali,crezi ca a eutanasiat cainii cu furca?asa sti dumneata ca se face eutanasierea animalelor?Si inca ceva,aceste animale nu au vrut sa ajunga in strada,dar prin anumite mijloace din timpurile Epocii de Aur ,in care casele erau demolata fara ca propietarii sa isi doreasca asta ,neputind sa omoare un caine care a trait langa el,a dat dumul in strada,si in timp au aparut mii de caini in strada.Ei nu au vina,ci tot omul e de vina,unul care a vrut sa distruga orase,case,si cate si mai cate.

  • ai grija de plodu tau,care cel mai probabil chinuie cainii…deci merita muscat

 8. claudia spune:

  sa-i confiste averea si sa se faca adapost pentru catei

  • Aveti dreptate, banii nejustificati, trebuiesc luati, dar ca sa faca adaposturi ptr caini, e PREA DE TOT, cati copii in tara asta mor de foame??? daca ar fi sa fiti nevoita sa alegeti intre a da mancare unui copil care moare de foame si unui caine, CUI I-ATI DA???? daca ar trebui sa salvati vata copilului d-voastra in schimbul vietii unui caine , PE CINE ATI SALVA??? VEDETI? ASTA E PROBLEMA, sunt prioritati si prioritati, deci ce va zice inima????

 9. Pentru cei ce se considera …crestini – fara a-L cunoaste pe Dzeu:
  O inima milostivă

  —„Ce este o inimă milostivă? Este o inimă care arde de iubire pentru întreaga creaţie, pentru oameni, păsări, animale, pentru toate creaturile. Cel care are o astfel
  de inimă nu poate vedea şi nici nu-şi poate aduce aminte de o vietate fără ca ochii săi să nu fie plini de lacrimi datorită milei nesfârşite care îi pune stapânire pe inimă,
  o inimă care este înduioşată şi care nu mai poate suporta să vadă sau să audă de la alţii de vreo suferinţă, chiar şi de cea mai mică durere care a fost pricinuită vreunei
  creaturi. De aceea, un astfel de om nu încetează niciodată să se roage pentru animale, pentru duşmanii adevărului, şi pentru cei ce-i fac rău, pentru ca aceştia să
  fie apăraţi şi purificaţi. Unul ca acesta se va ruga chiar şi pentru reptile, mişcat de nemăsurata milă care domneşte în inimile acelora care au ajuns una cu Dumnezeu”.

  (Sf. Isaac al Ninivei, op. Cit., p.238)

 10. Visatorul spune:

  Se da crestin incultul, dar nu stie ca Biblia indeamna la mila si iubire. Crestin = cretin – asta-i adevarul, crestinii sunt inculti .

 11. adrianapopescu35@yahoo.com spune:

  Rusine, rusine acestui asa zis om lipsit de mila, care isi spune crestin dar nu stie ca Biblia indeamna la mila si iubire fata de toate fiintele.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X