Sari la conținut
Home » Trump a luat o decizie radicală. Vinovații vor face pușcărie! „Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel”

Trump a luat o decizie radicală. Vinovații vor face pușcărie! „Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel”

Trump a luat o decizie radicală.

Trump a luat o decizie radicală. Recent, Donald Trump a semnat o lege extrem de importantă pentru toți iubitorii de animale din America. Este vorba despre un proiect de lege care incriminează abuzul asupra animalelor și a torturii. Mai mult, această măsură de protecție interzice cu desăvârșire crearea și distribuirea de imagini/videoclipuri care prezintă torturi la adresa acestora.

„Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel…”

Trump a luat o decizie radicală.  Kitty Block, președinte și CEO al Societății Humane din America, a mărturisit că animalele merită să fie protejate: „Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel. Aprobarea acestei măsuri de către Congres și președinte marchează o nouă eră în codificarea bunătății față de animale.Timp de zeci de ani, o lege națională anti-cruzime a fost un vis pentru protecționistii animalelor. Astăzi, este o realitate.”, a spus Kitty Block.„După zeci de ani de muncă pentru protejarea animalelor și publicarea unora dintre cele mai grave cruzimi, vestea este îmbucurătoare. Congresul și președintele au fost de acord în unanimitate. A venit momentul să închidem decalajul prin lege și să facem lumina in cazul abuzurilor.” A spus Sara Amundson, președintele Fondului legislativ pentru societatea umană.Legea interzice cu cu desăvârșire crearea și distribuirea de imagini/videoclipuri. Care prezintă torturi la adresa animalelor. Acum, organele competente au dreptul să pună în urmărire actele de cruzime. Indiferent dacă abuzatorii au creat un videoclip al comportamentului lor.Studiile arată în mod repetat că există o strânsă legătură între cruzimea extremă a animalelor și violența față de oameni. Aducând acuzații împotriva făptuitorilor de cruzime animală, este posibil să putem împiedica indivizii cu tendință de a face rău oamenilor să acționeze asupra acestor impulsuri.„Mă bucur că președintele Trump a semnat legea. Astfel încât polițiștii să poată acuza și judeca pe cei care torturează animale. Obținerea acestei legislații peste linia de sosire nu ar fi fost posibilă fără parteneriatul senatorului Blumenthal și sprijinul extraordinar din partea societății umane a Statelor Unite și a numeroase organizații de avocați ai animalelor.”„Sunt recunoscător să văd că Legea PACT a fost definitiv semnată. Tortura barbară a animalelor nu are loc într-o societate civilizată și ar trebui să fie o crimă – și datorită acestei noi legi, acum este ”, a spus senatorul Richard Blumenthal, potrivit worldanimalnews.com.