Sari la conținut
Home » Marele Danez, sursa de inspirație a persoanjului Scooby Doo? „Avem dovada”.

Marele Danez, sursa de inspirație a persoanjului Scooby Doo? „Avem dovada”.

reddit.com

Mărimea masivă a unui Mare Danez îi atrage destulă atenție și așa, dar ne putem doar imagina cum este să te plimbi cu o sosie a lui Scooby Doo. Un astfel de „cățeluș” trebuie să întoarcă atât de multe capete! Din fericire, Shannon, proprietara câinelui Dane, a îmbrățișat pe deplin culoarea de „lebădă” a câinelui său și chiar l-a numit Scooby!

Marele Danez a fost inițial crescut pentru a vâna mistreți, dar probabil că astăzi nu ar fi foarte bun la asta. Ferocitatea necesară pentru a da de urma unui animal atât de mare și viclean a fost în cele din urmă eliminată . Acum este un suflet blând care, în general, se înțelege bine cu alți câini, animale și oameni. Mărturie stă videoclipul de mai jos.

@scooby_doo_schmed Scooby gets ready to go bye-bye#Scooby #ScoobyDoo #GreatDane #furbaby #TheRealScoobyDoo ♬ original sound – Shannon Schmedeke

Dacă vă întrebați de unde a fost inspirat personajul lui Scooby Doo

Odată postat filmulețul cu Marele Danez care seamănă lei cu îndrăgitul personaj din desenele animate Scooby Doo, comentariile au curs cu duiumul. De exemplu, comentatorul @vannexcc a spus: „Vrei să spui că adevăratul Scooby a fost un Great Dane? Ce drăguț!” Nu-i așa că acest mic cosplay este adorabil? Scooby ajunge să se îmbrace ca omonimul său, iar toți cei care îl văd rămân cu un zâmbet pe față. 

Videoclipul a devenit și mai amuzant odată ce marele câine a fugit afară spre dubă. După cum a scris @pinkhairmama, familia cățelului „are o mașină misterioasă!”.

Oricât de mult ne-ar plăcea să credem că este o altă referință la serialul Scooby Doo, știm că este, de asemenea, o necesitate de călătorie pentru un câine atât de mare ca băiatul lor. Așa cum a spus Shannon într-un răspuns către @jennipnw: „Aș vrea să fie o mașină de mister adevărată! Dar deocamdată e suficient „. Nu vedem pe nimeni care să se plângă de dubiță așa cum este, dar cât de tare ar fi dacă ar fi vopsită pentru a arăta ca mașina misterioasă? Dacă acest cățeluș devine faimos pe TikTok, poate că familia lui va putea să facă acest vis realitate.

Acum, că este un gigant blând complet maturizat, Shannon împărtășește fragmente din viața lui pe contul său TikTok, @scooby_doo_schmed. Inutil să mai spunem că este un băiat foarte popular.

Caracteristicile rasei „Marele Danez”

Cu toate acestea, mărimea lor și lătratul lor puternic vor speria de moarte un spărgător. Oricine deține unul dintre acești câini înțelege în cele din urmă că, în timp ce tu te poți obișnui cu mărimea lor impresionantă, alții au nevoie de obicei de puțin timp pentru a ajunge acolo.

Marele Danez a fost dezvoltat din câinii de tip Mastiff, dar sunt mai rafinați decât alți descendenți ai acestei rase străvechi. Un Mare Danez este zvelt și elegant. Au un corp atletic și musculos.

Capul lor masiv – și masiv este cuvântul potrivit – este lung și îngust. Au un gât lung și grațios. Unii proprietari le tund urechile, dar este mai bine să le lase naturale. Urechile decupate sunt comune în SUA, dar în alte țări, tunderea urechilor este interzisă.

Mărimea lor poate pune probleme. Privitul unui câine care cântărește la fel de mult ca tine îi face pe unii oameni să fie nervoși. Coada lor poate răsturna o mulțime de lucruri, mai ales într-un spațiu mic. Și, dacă au ocazia, sunt niște contraatacatori impresionanți. Din fericire, nu sunt turbulenți sau foarte energici.

Videoclip preluat de pe platforma pethelpful.com.