Sari la conținut
Home » Măgar agresat SEXUAL de 15 adolescenți. S-au ales cu o boală care UCIDE RAPID

Măgar agresat SEXUAL de 15 adolescenți. S-au ales cu o boală care UCIDE RAPID

Măgar agresat SEXUAL! 15 adolescenți s-au îmbolnăvit de rabie, după ce au întreținut relații sexuale cu un măgar. Incidentul șocant a avut loc în Sidi Kamel, Maroc. Tinerii au ajuns la spital pentru a fi tratați și pentru a se împiedica răspândirea infecției.
Știrea a apărut prima oară în presa locală, familiile băieților implicați în incident s-au ferit să dea detalii despre acest lucru și și-au dus copiii la unități medicale din afara localității de origine, scrie publicația britanică Daily Star.Numărul victimelor ar putea fi mai mare pentru că rabia (turbarea) este o boala produsa de un virus ce afectează creierul și măduva spinării atât la animale, cât și la oameni. Rabia sau turbarea, cum este cunoscut în popor, este o boală infecţioasă acută determinată de virusul rabic transmis de la animale la om prin muşcătură.Pentru că este o boală cu evoluţie extrem de rapidă ce duce la deces, autoritățile au hotărât ca animalul să fie eutanasiat, iar organele de conducere încearcă să afle dacă au fost și alte persoane care au atins măgarul.

 Nu există informații clare referitoare la modul în care s-a produs evenimentul, dar este puțin probabil ca adolescenții să fi fost mușcați de măgar și să contacteze astfel boala, întrucât aceste animale nu sunt agresive. În zonă au fost înregistrate mai multe cazuri de zoofilie.
Vă reamintim că în țările dezvoltate, rabia este dispărută la om, dar reprezintă încă o problemă majoră de sănătate publică în multe ţări din Asia şi în Africa. Anual se înregistrează în lume între 50.000-70.000 de morţi de rabie, 30-50% din aceste cazuri fiind copii.
ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Măgarul Oreste – cel mai ingenios mod de a trece o barieră

Viralul începutului de an, pe internet

Măgarul Oreste – cel mai ingenios mod de a trece o barieră
07 Ian, 2017 la 10:59 amModifica

Cel mai inalt magar din lume are aproape 1,75 m

Romulus, Remus si stapana lor, Cara!
16 Mar, 2016 la 9:50 amModifica

Cel mai mititel magarus!

Cel mai mititel magarus!
21 Ian, 2016 la 11:02 amModifica

Etichete: