Sari la conținut
Home » Lady Gaga are probleme din cauza celor trei câini din rasa bulldog francez. Vezi de ce a ajuns vedeta în instanță

Lady Gaga are probleme din cauza celor trei câini din rasa bulldog francez. Vezi de ce a ajuns vedeta în instanță

sursă foto: Reddit.com

Superstarul pop și laureată a premiului Oscar Lady Gaga vrea să fie respins un proces legat de o recompensă de 500.000 de dolari promisă celui sau celei care îi va returna patrupezii. Întreaga întâmplare s-a transformat într-o adevărată epopee care din păcate a debutat cu atacuri armate și cu victime.

sursă foto: dogtime.com
Lady Gaga; sursă foto: dogtime.com

Lady Gaga are trei câini din rasa buldog francez

Pe 24 februarie 2021, Ryan Fischer, cel care s-a ocupat de bunăstarea câinilor lui Lady Gaga, se plimba cu cei trei câini din rasa buldog francez ai cântăreței în apropiere de Sunset Boulevard, când a fost atacat și împușcat în piept. Agresorii au furat doi dintre francezi.

Potrivit documentelor de la tribunal, cântăreața, cunoscută și sub numele de Stefani J. Germanotta, a intrat pe Twitter pentru a oferi o recompensă de 500.000 de dolari pentru returnarea în siguranță a cățeilor. Mai târziu, în aceeași zi, o femeie pe nume Jennifer McBride a returnat câinele Departamentului de Poliție din Los Angeles. Aceasta a susținut că a dat peste câini din întâmplare și că a fost pur și simplu un bun samaritean, returnându-i.

Poliția din Los Angeles a început să facă arestări în legătură cu furtul câinilor. Nu a fost nevoie de un geniu pentru a face legătura și, în curând, autoritățile au arestat-o și acuzat-o pe McBride de participare la această infracțiune. Ea a pledat că nu contestă faptul că a primit cu bună știință bunuri furate.

Calvarul furtului de câini ajunge în instanță

Povestea ar fi trebuit să se încheie aici. În schimb, McBride a dat-o în judecată pe Lady Gaga pentru încălcarea contractului și fraudă, deoarece cântăreața nu a plătit banii de recompensă pentru câine.

Potrivit CBS News, „reclamanta McBride susține, într-o plângere depusă la 24 februarie la Curtea Superioară din Los Angeles, că artista a înșelat-o să predea animalele de companie cu promisiunea că nu i se va pune nicio întrebare dacă acestea vor fi returnate”.

Și mai aberant, McBride vrea acum despăgubiri pentru durere și suferință, angoasă psihică, pierderea plăcerii de a trăi și cheltuieli de judecată!

„Legea nu permite ca o persoană să comită o infracțiune și apoi să profite de pe urma ei”, au declarat aceștia în documentele din instanță. Vom vedea ce părere are judecătorul despre cererea de respingere a cererii de respingere a procesului de recompensă pentru câini a lui Lady Gaga la o audiere care va avea loc pe 10 iulie, informează dogtime.com.