De 611 Vizualizari

La doi pasi de Romania! Monstru marin pe care-l putem intalni in concediu…

Harvey Robertson, un turist in varsta de 52 de ani, care se afla intr-o croaziera, impreuna cu familia lui, in Insula Corfu, a decis sa viziteze o pestera, unde a facut si cateva fotografii.

Surpriza a venit insa in momentul in care barbatul a vrut sa vada fotografiile pe care le-a facut. Si, a avut parte, potrivit Daily Mail, de un soc puternic: in apele din pestera se afla o creatura odioasa, foarte asemanatoare unui monstru marin. Harvey a postat fotografiile pe internet, iar acestea s-au viralizat la scurt timp. „Am surprins imaginile din greseala, intr-o pestera aflata la 20 de mile distanta de Sudul Albaniei, pe coasta de Vest a Greciei”, a spus Harvey.

monstru marin corfu 2

Animalul, neidentificat inca de specialisti, seamana cu un animal din mitologia greaca, dar si cu o alta creatura ingrozitoare descoperita cu ceva vreme in urma, pe o plaja din Noua Zeelanda.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X