De 679 Vizualizari

Iubitorii de pisici sunt singuri și triști? Specialiștii au pus capăt acestei dispute eterne

IubitoriiIubitorii de pisici sunt singuri și triști? Specialiștii au pus capăt acestei dispute eterne

Potrivit playtech.ro, Facebook s-au hotărât să pună capăt acestei dispute eterne, așa că au făcut un studiu. Au analizat comportamentul online a 160.000 de utilizatori. În final, au descoperit că stereotipurile au mai mult sens decât s-ar crede: iubitorii de câini tind să fie mai prietenoși, mai dezghețați și mai plăcuți, în timp ce iubitorii de pisici sunt mai degrabă singuri și triști.

Analiza a ținut cont de sentimentele exprimate în statusuri și se pare că cei care preferă pisicile sunt mai predispuși să scrie că sunt obosiți, nervoși, triști sau emotivi. Iubitorii de câini, pe de altă parte, își exprimă cel mai des entuziasmul și mândria, potrivit The Next Web.

imag1

Pe de altă parte, se pare că iubitorii de pisici stau ceva mai bine la capitolul prietenii, alegând calitatea în defavoarea cantității. Cu alte cuvinte, poate că nu au mulți prieteni, dar cei pe care îi au sunt de nădejde. În plus, primes invitații la evenimente mai des decât fanii cățeilor.

imag2

Cât despre gusturile în materie de show-uri și filme, se pare că tot iubitorii de feline sunt ceva mai selectivi. Iubitorii de câini preferă filme precum „Fifty Shades of Grey”, „The Hangover” sau „Marley & Me”, în timp ce iubitorii de pisici ar alege „The Hobbit”, „Brave New World”, „A Clockwork Orange”.

În ceea ce privește cărțile, lucrurile sunt mai variate. Posesorii de pisici par mai orientați către literatură clasică și SF, în timp ce oamenii care au căței acasă citesc mai mult best selleruri și cărți în vogă.

imag3

Desigur, rezultatele publicate de Facebook nu trebuie neapărat să fie luate ca literă de lege, ci mai degrabă tratate cu amuzament. Dacă ești iubitor de pisici, poți trimite acest articol amicului tău cu care te contrazici mereu pe tema supremației pisici/câini, ca un apropo pentru faptul că n-are cele mai bune gusturi în materie de filme. De asemenea, dacă ești iubitor de căței, poți să îți ironizezi amicul obsedat de feline, reluând gluma cu bătrânica ce va sfârși singură, înconjurată de pisici. Dacă iubești atât câinii, cât și pisicile, ești pe un teren sigur.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X