De 2362 Vizualizari

Invazia unei specii de insecte foarte periculoase a GENERAT ISTERIE într-o insulă agreată de turiști

Invazia unei specii de insecte foarte periculoase a GENERAT ISTERIE într-o insulă agreată de turiști

O specie de insecte foarte periculoase a fost văzută în Jersey, cea mai cunoscută dintre Insulele Canalului Mânecii, o destinație agreată de turiști, și s-ar îndrepta spre Marea Britanie.

Este vorba despre o specie de viespi asiatice. Experții susțin că vremea umedă le-ar putea ademeni fiindcă condițiile de reproducere oferite de o astfel de climă sunt perfecte pentru această specie, conform DailyMail.

Potricit sursei citate, acestea se află în drum spre Marea Britanie. Un număr mari de viespi au fost văzute în Jersey, cea mai cunoscută dintre Insulele Canalului Mânecii.

Insectele sunt mortale pentru o persoană care are alergie la veninul lor. Aceasta poate suferi șoc anafilactic și poate muri în doar câteva minute.

S-au luat măsuri pentru prevenirea unor asemenea situații și deja au fost distruse numeroase cuiburi ale viespilor din această specie.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X