Sari la conținut
Home » Intervenție emoționantă a Poliției Animalelor din Prahova

Intervenție emoționantă a Poliției Animalelor din Prahova

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova dorește să sensibilizeze cetățenii din județ să fie mai atenți cu micile patrupede. De curând aceasta a prezentat intervenția Poliției Animalelor pentru salvarea unui câine. Totodată, aceștia arată că salvarea vieții unui animal este la un clik distanță.

La un search distanţă de a salva viaţa unui câine aflat în agonie

”Am fost salvat! Sunt prietenos, vreau doar să fiu al cuiva!” ne spune un câine simpatic care se află acum în grija angajaților de la Poliția Anuimalelor

”Nu cum se obişnuieşte, caut câine/pisică prietenos/prietenoasă”, din seria, Ajutor… Poliţia Animalelor Prahova… număr de contact”.
La un search distanţă se aflau chiar colegii noştri din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor care au fost sunaţi de o femeie, dorind să îi contacteze direct pe ei, pentru a scurta agonia unui mic suflet nevinovat.” apare pe postarea din rețeaua de socializare.

Angajatele din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, Larisa, Andrei şi Dorina, trei dintre salvatorii animalelor judeţului Prahova s-au deplast de îndată la locaţia indicată, unde, în curtea unei locuinţe părăsite din satul Găgeni se afla, rănit, un câine, al nimănui, sau al tuturor celor care îl mai hrăneau ca să nu moară.

Animalul neajutorat a fost transportat la un cabinet veterinar unde a primit de urgenţă îngrijirile medicale necesare înainte să fie prea târziu.

Acum salvatorii încearcă să îi găsească micului cățel o familie care să-l adopte, să-l îngrijească și să-l iubească.

Atragem atenția asupra violenței împotriva animalelor și asupra faptului că nu trebuie să trecem nepăsători peste astfel de acțiuni. Totodată, trebuie să conștientizăm că locul acestora nu este pe stradă, ci în căminul sau curțile noastre unde putem să le oferim sufletelor nevinovate căldura noastră sufletească și puțină hrană.